Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- weiss: Autó költségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZsolt
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Easter Egg-ek jellemzőek voltak a Rockstarra. Nem lepődnék meg ha tényleg GTA V képek lennének.
-
Bjørgersson
félisten
-
HaZsolt
őstag
Pontos megejelenést lehet tudni már?
-
ledgeri
nagyúr
Már a Max Payne-ben a fájlok... állítólag.. oops.. már volt.. bocs!!
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Már megjelent a max payne 3 ? v agy honnét tudják a fájljait?
-
Bjørgersson
félisten
-
mayurihu
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Enni a 4-ben is lehet, de a ház vásárlás nekem is hiányzik.
-
törölt tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
Ja jogos, viszont a leírásban is úgy írnak a semmiről mintha tudnának valamit

Megjelenési dátum: 2012 (TBC)
tébécééé ?? na nekem az nem kell! meg AIDS sem, ugyanis nem akarom mégegyszer elkapni.
na de tudom hogy ez a megjelenési dátum sem mondd semmit.. csak úgy na betettem olvasnivalónak. kicsit pörögjünk rá
Én már kib****ul várom a gémett! 
-
DataTraveler
tag
A GTA IV-et is már 2007 nyarán előre lehetett rendelni ez még nem jeleni azt hogy hamarosan megjelenik!
-
törölt tag
ezek már többet tudnak egy kicsivel
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ryder62
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sztem a környezet, tehát a város egyáltalán nincs kihasználva. Ezért is olyan unalmas a játék. Rengeteg kiaknázatlan lehetőség van. Az EFLC Gay Tonyja már sokkal jobb, ugye pont ott lőtték el a daru-metro-repcsi felrobbantása kombót.
-
DataTraveler
tag
Az autó tuningolás az nekem is hiányzik belőle, de sokan azt mondják ha autót akarsz tuningolni akkor egy NFS játékot vegyél le a polcról mondjuk van benne igazság!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DataTraveler
üzenetére
Leginkább a színeket, hogy ne legyen ilyen lehangoló a környezet. A lehetőségek alatt pedig olyanokra gondolok, mint pl. metró felrobbantása/kisiklatása, túszejtés, emberrablás vagy esetleg a darukkal egy kis mókolás (bár ezt az egyik DLC-ben előtték
). Akkor ugye amiket az előző részekből kivettek; kondi, evés, autók tuningolása, saját házak vásárlása. -
DataTraveler
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pontosan mit hiányolsz belőle?
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DataTraveler
üzenetére
Nekem a IV-nek valahogy nem jött be az a "szutykos, szürke" hangulata. Picit lehangoló volt. Plusz pár NY adta lehetőséget ki is hagytak szvsz.
Bár lehet csak nem akartak semmilyen terror-botrányt.
-
DataTraveler
tag
GTA szériáknál játék élményből soha sem volt hiány!
De azért remélem, hogy az adatlapomon lévő gépen azért tűrhetően el fog futni! -
Bjørgersson
félisten
válasz
DataTraveler
üzenetére
Szerintem ez egyértelmű.
Máskülönben még ma is ~5 évvel ezelőtt gépek és grafika lennének mindenhol. Szerintem.És talán még a fejlesztők sem a külcsínre hajtanának, hanem a játékélményre.
-
DataTraveler
tag
Szerintem ezek a cégek direkt csinálnak ilyen bűvöletes gépigényt hogy a játékosokat új hardver vásárlásra kényszerítsék! Mert gondolom a hardver gyártok szponzorálják általában a játékokat!
-
DataTraveler
tag
A Max Payne 3 gépigényes játék lesz az biztos, de 2012-be nem is lehet elvárni, hogy egy 2009-es gép összeállításon maxon fúson egy ilyen játék!
-
Ryder62
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindjárt kiderül, most jön a Max Payne 3 hamarosan. Ha optimalizálatlan szutyok lesz, akkor bye bye GTA V. Ha viszont jól fog futni kisebb vasakon is akkor viszont felcsillan a remény sugár.
-
DataTraveler
tag
A GTA IV már a 1.0.4.0-es patch-el tökéletesen működöt egy közepes gépen!
Reméljük most a konzolos változatot optimálisban portolják át majd át PC-re! -
Ryder62
őstag
Számoljunk csak: GTA IV pc-re 2008-ban jelent meg
Egy friss hardverekkel felszerelt pc-n még mindig fps drop van néhol. Jah és nem full maxon.
2012 van jelenleg, tehát 4 év eltelt
következtetés: GTA V ha idén karácsonykor megjelenik konzolra, pc-re 2013-ban fog leghamarabb és erre adjunk rá 4 évetVégeredmény: 2017-ben úgy ahogy elfog döcögni maxon egy akkori gamer gépen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DataTraveler
tag
Ha az idén ki is adják akkor is szerintem karácsony környékén fogják!
-
DataTraveler
tag
Kíváncsi leszek, hogy az Xbox-os verzióból mit fognak kihozni!
-
BMWFan
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Van ilyen.

-
Bjørgersson
félisten
Kár volt féléve bemutatni a trailert, mert így csak mégszarabb várakozni.

-
törölt tag
Hallottátok hogy egy hete megjelent a GTA V ( már a VI-hoz is van trailer) 32 giga a minimum RAM igénye, csak 14 magos processzoron fog akadás mentesen futni ( csak léghűtéses riga delta blokkos alaplapban) ? A memóriáknak Trial csenelben kell működniük. Egyébként ha nincs ekkora igényük a gémereknek, minimum grafikán egy kaputelefon is alkalmas lesz a futtatásra. A főszereplő pedig Jey leno unokatestvére Chris Griffin ( szomszédjának a keresztapja) Aki nem más mint : Columbo. Lehet benne Úszni ( a betonban ) = Chuck Norris Mod, repülni, alagutat ásni és fingani. Columba San andreasban született a sivatag közepén egy UAZ platón. de már a 3ban is találkozhattunk vele (ugyanis oda ment nászútra a történet szerint) az egyik mellék küldetésben, mikor csomagokat kellett összeszednünk, na ott a Cedar Groovenál a parkban éppen piknikezett ( csak kitakarta egy fa). Multiplayer modban lehetőség lesz vesekőműtétet végrehajtani .

-
Tibinho
tag
Ja nem újdonság
-
BMWFan
senior tag
GTA V Trailer Analysis érdemes megnézni,érdekes dolgok vannak benne.
-
Kiskokó
veterán
Valami hír?
Az a zene nem adja amúgy remélem ezt csak valaki kamura csinálta.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ezt beírom oda ha nembánod

Én gondoltam egyébként hogy ilyesmi lesz a dologban mert a minimum az elég keskeny!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
üzenetére
Ezt olvasd el.

" UPDATE: Kiderült, hogy a két konfiguráció a high-end és low-end határra vonatkozik, azaz a minimálisan szükséges hardvertől a legnagyobb támogatott hardverig kell értelmezni a listát. A hibáért elnézést kérünk, bár ezt igazán odaírhatták volna, hiszen a Rockstar Newswire kommentelők nagy része szintén félrenézte. Idézet a Rockstartól:
"@cbiggs17 Lehet, hogy félrenéztél valamit, mert a Max Payne 3 kitűnően fut majd a fenti intervallumnak megfelelő számos konfigon, a 3GB videókártya és a 16GB RAM csupán a legnagyobb beállításokat jelölik." – Rockstar Newswire kommentek "
-
törölt tag
Láttátok a max payne gépigényt ? [link]

Ha a RAGE-n fejlesztetek valamit és így is magasabb lett a gépigény, reméljük odavágós lesz a GTA V grafikája

Csak el fog még döcögni az x6-on

-
Tomekk.
aktív tag
Nem lesz rossz a zenéje: [link]
Persze lehet hogy fake.
-
Atissska
csendes tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
tiszta assasin!

-
Tibinho
tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
Hát ez nagyon poén

-
DataTraveler
tag
Hülyeség határtalan: [link]
-
DataTraveler
tag
A Max Payne 3 is most fog megjelenni május 18-án Xbox-ra arra is kíváncsi leszek mit hoztak össze a Rockstar-os fiuk!
-
DataTraveler
tag
Én az iCEnhancer Mod 1.3 használom PC és azzal gyönyörű!
-
Tibinho
tag
Amíg nincs friss hír az V-ről itt egy kis érdekesség

-
DataTraveler
tag
Hát nagyon jó lenne, ha megjelenne, vagy legalább egy újabb videót dobnának ki róla!
-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
lehet hogy meglepetést okoz a rockstar és nem ad ki sok trailert!

-
Kiskokó
veterán
válasz
DataTraveler
üzenetére
jó de a lényeg. mi lesz máj 24.én ujjab trailer? vagy játék?
-
Atissska
csendes tag
válasz
DataTraveler
üzenetére
mekkora felfedezés!

-
DataTraveler
tag
A híres GTAForums oldal egy fórumozója összeállított néhány, de annál jelentősebb információt, amely egy lehetséges megjelenési időpontot jelenthet.
A trailerben ugye ismét láthattuk a "2405" -s referenciát, (a járdaszegélyen, mikor egy fickó üti a "ház eladó" táblát a földbe) - ebből is kiindulva elég sok dolog mutat még a Május 24.-re.
Trailerben látható a 2405-t - 05.24. - máj. 24.
A trailer alatt futó zeneszám ekkor jelent meg: 1968. máj. 24.
"8 par 3" felirat a trailerben: 8*3 - 24, 8-3 -5 = máj. 24.
A Ballad of Gay Tony végén a stáblista videó alatt látható volt egy repülőgép, amire ez volt felirva: "24051972 LJK" - máj. 24.
A gtaforumson pár hónapja szerepelt egy topik, melyben "nyomok" lehetséges infók szerepeltek az V-ről ("where is the blue?"), az illető aki ezt kreálta odaírta még akkor: "1102" és "204" - 1102, ekkor jelent meg a trailer (11.02. november 2.-a) a 204 pedig több mint valószínű, hogy a napot jelenti, ugyanis ha 204 napot hozzáadunk a November 2.-hoz, akkor hihetetlen módon ismét Máj 24.-ét kapunk. Tehát ez a illető ellőre közölte végülis a trailer megjelenési időpontját [is], persze akkor nemtudhattuk, hogy mit is jelent a szám, sőt az se volt biztos, hogy valós információkat közöl ez a felhasználó. -
DataTraveler
tag
De jó lenne, ha az idén még megjelenne legalább Xbox-ra!
Nagyon várom már! -
Tibinho
tag
Nem rég linkeltem abban benne van az állítólagos megjelenés 2013.március 9.

-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
írok én is ha többen reklamálunk hátha összekapják magukat!

-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
nekem meg télen lesz jobban játszani időm!az október megjelenésnek pont jó lenne!

-
Bjørgersson
félisten
Remélem azért októberben tényleg kiadják pc-re is, mert most érettségi után még maradok egy évig elvégezni a szakmát, aztán mellette lenne időm végigjátszani.
Egyetem mellett viszont.. 
-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
hát van benne valami!cska mondtam h kb annyi..
-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jogos!én sem veszekedés képpen írtam csak próbáltam logikusan gondolkodni h fél milliós gép a mai világban nem sok mindenkinek lesz!

-
Bjørgersson
félisten
válasz
Atissska
üzenetére
Persze, igazad van, de szerintem csak DX11+3D esetén kell hozzá akkora gép. Sima DX9-ben elég lesz 4 mag+4giga ram. Szerintem.

Ez a GTAV gépigény meg hát.. Nem mondok inkább semmit.
Majd ha Rockstarék teszik közre, akkor elhiszem, addig én is fel tudok írni bárhova bármit GTAV gépigényként. 
-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
hát az 1 konzolon sem fog menni akkor!pc-re meg fél millás gép kelesz hozzá!
nemfogják tudni eladni a játékokat mert nem lesz mindenkinek pénze majd olyan gépekre!
"szerintem"
ugyh felejtős! -
Atissska
csendes tag
Grand Theft Auto V Minimum System Requirements
Processor: Intel Core 2 Duo 3.66Ghz or equivalent AMD Athlon X2 64 4.8Ghz
Memory/RAM: 2 GB Ram
Video Card: 512MB NVIDIA 7900 or 512MB ATI X1900
Hard Disk Space: 30 – 40 GB
Operating System: Windows XP SP3 or Windows Vista SP1 or Windows 7 SP1
Grand Theft Auto V Recommended System RequirementsProcessor: Intel Core 2 Quad 3.66G
Processor: Intel Core 2 Quad 3.66GHz or equivalent AMD Phenom X3 4.81GHz
Memory/RAM: 4 GB
Video Card: 1GB NVIDIA 8600 or 1 GB ATI 3870
Hard Disk Space: 30 – 40 GB free
Operating System: Window XP SP3 or Vista SP2 or Window 7 SP1és a max paynnek sem az a gépigénye em kelesz neki 16 giga memória..
-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igazad lehet!

-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a gta-fivenak elméletileg nem lesz sokkal nagyobb gépigénye mint a IV-nek!
-
Atissska
csendes tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
úgy látom ennek csak videó kari kellesz nagy!
-
Tibinho
tag
Most találtam [link]
-
Tibinho
tag
Most játszottam picit GTA 4el hát sajna félóránál többet nem tudok vele játszani unalmas már szóval remélem még idén megérkezik az új gyöngyszem

-
Tibinho
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem rossz

-
Bjørgersson
félisten
Megvan a hivatalos Max Payne 3 gépigény, szerintem itt körül lesz a GTA V is. Kapaszkodjatok!
Minimális gépigény
OS: Windows 7 32/64 SP1, Windows Vista 32/64 SP2, Windows XP 32/64 SP3
Processzor: Intel Dual Core 2.4 GHz / AMD Dual Core 2.6 GHz
RAM: 2GB
Szabad hely: 35GB
Videókártya: NVIDIA® 8600 GT 512 / Radeon HD 3400 512
Hangkártya: 100% DirectX 9.0 kompatibilisAjánlott gépigény
OS: Windows 7 32/64 SP1, Windows Vista 32/64 SP2, Windows XP 32/64 SP3
Processzor: Intel i7 3930K 6 Core / AMD FX8150 8 Core
RAM: 16GB
Szabad hely: 35GB
Videókártya: NVIDIA® GeForce® GTX 680 2GB / Radeon HD 7970 3GB
Hangkártya: DirectX 9.0 kompatibilis, Dolby Digital Live támogatással -
Kiskokó
veterán
Na hát én régóta akartam bőviteni 2x2gb ramra. de nem jött össze.
Most viszont "találtam' 1gb ramot gyorsan be is pakoltam és láss csodát ugy megy lazán30-35 fpsel mindenhol... nagyon ritkán esik30alá sőt...
nem gondoltam hogy 1gb ram ennyit számítson.És emlékszem régen mindig néztem és 600-900mbit foglalt le memóriát és amikor 900-at akkor is volt még 200 szabad. Gondoltam nem kellhet sokkal több neki.
Erre megnézem most. Már a menüben 1400-at foglalt.
Durva
Jóéjt. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Precision 7550 27% 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe gar
- Honor 400 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG 27GL850-B 27 QHD 144Hz Nano IPS hibátlan / G-SYNC / FreeSync
- Zotac Nvidia Gtx 295 ver:2.0 Oem -Ritka -
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- PNY XLR8 CS3140 M.2 NVMe 4.Gen 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
én majd holnap, azaz 24-én, s csak pc-re, csak ezért konzolt nem veszek

Én már kib****ul várom a gémett! 

). Akkor ugye amiket az előző részekből kivettek; kondi, evés, autók tuningolása, saját házak vásárlása.
Máskülönben még ma is ~5 évvel ezelőtt gépek és grafika lennének mindenhol. Szerintem.

CactuS