Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Autó költségek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dava
tag
-
sagem
addikt
Kicsit többet nyomtam, nekem az tűnt fel (de lehet, hogy már csak bebeszélem magamnak
) hogy ritkább lett a forgalom. Nekem eddig nagyon tetszett a pezsgő, zsúfolt forgalom (maxra tolt csúszkánál persze), most meg olyan kihaltnak tűnik a város ahogyan kocsikáztam..de, lehet, hogy csak rossz időpontot fogtam ki. -
Dtomka
veterán
Köszönöm a választ.
Autók irányítása nekem sem tetszett eleinte , de most már 1re jobban megszoktam és néha nagyon bravúrosan tudok vezetni.
Tegnap éjszaka megcsináltam 2 online küldetést is. (ezt nevezik Heistnek?) Az egyik amikor azt a Kumurát kellett ellopni a parkolóházból. A másik amikor ki kellett rabolni egy kis boltot majd a Kumurával menekülni, és a végén egy chopper mágnessel felemel és megment a sok üldöző rendőr elöl. Én voltam a driver és sztem az online csapattársam biztosan csak nézett mennyire jól vezetek 
Az a gép nagyon jó, gyors és páncél is van rajta bőven
. -
geckowize
őstag
Értem. A másik kérdésem, hogy 2 lakóhely között ingázok, az mennyire támogatott, hogy mindkét gépre felrakom? Ez az első eredeti játékom, nem tudom GTA4-nél hogy volt. Gondolom egyszerre nem lehet Online-ban játszani. Több profilt létre lehet hozni? Vagy esetleg mentési helyek vannak és az a neten tárolódik?
-
sagem
addikt
Na, megnéztem MSI Afternburn FPS kijelzéssel is, és állítgattam még, FXAA On, 2x MSAA, grass és shadow medium (lejjebb nem engedi venni..ezt mondjuk furcsállottam), a többi very high/high 2560x1080@45 FPS
1920x1080@60 FPS
Szóval teljesen jó lett a cucc, nem kell hozzá feltétlenül nagyon izom gép, kis állítgatással szép lesz és játszható

Viszont nálam a képernyő jobb alsó sarka, ahol a városneveket és ilyesmiket írja ki néha bepixelesedik..Legújabb AMD driverral is, meg az előzővel is.
+sajnos ultrawideon ők sem (a játékok 90%a nem) oldották meg hogy pl az átvezető videók vagy a "netezés" teljes képernyős legyen, két oldalt fekete csík van.
-
Mosqu!to
addikt
Mit írt neked, amikor nem ment tovább? Én Connection to download server lost. Reconnecting... feliratot kapok.
Hol vannak amúgy a letöltendő fájlok? Mert sem a program files\rockstar, sem a Users\<username>\AppData\Local\Rockstar Games mappa mérete nem néz úgy ki, mintha már 40 GB-ot letöltöttem volna...
Na, megvan, a programfilesx86 alatt kerestem, de a sima programfilesba települt

@Tombi: komolyan gondoltam

-
törölt tag
Nézzetek utána az internetes vásárlás jogszabályainak.
Az Ő esetében:
Lényeges, hogy elállási jogunkat a szerződés megkötésének napja és a termék megérkezésének napja közötti időszakban is gyakorolhatjuk.
De! kézhezvétel után 14 napon belül is visszaküldheted.
Egyszerüen csak nyomatékosítani kell, hogy nem jól gondolják amit beszélnek, és ismered a jogaidat. Kicsit erősebb hangvételű levél, és visszavonják a rendelésedet.
-
RoMix85
aktív tag
De van benne ráció hogy már most odaadják a futároknak, tudván hogy nem kis példányszám fog kedden házhoz érkezni. Lehet ilyenkor némi kedvezmény fejében besegítenek a boltok a futárszolgálatnak. Mármint logisztika szempontjából.
Lehet tök hülyeség, de az is hogy bevett szokás dömping idelyén.
-
cyberkind
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- AliExpress tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

saját gépem sem volt addig, mert nem tellett rá 

) hogy ritkább lett a forgalom. Nekem eddig nagyon tetszett a pezsgő, zsúfolt forgalom (maxra tolt csúszkánál persze), most meg olyan kihaltnak tűnik a város ahogyan kocsikáztam..de, lehet, hogy csak rossz időpontot fogtam ki.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS