Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evome
senior tag
válasz
Dyingsoul
üzenetére
van a mocsok megoldás, hogy nem te rendelted és nem tudod miez a csomag
És van az hogy megbeszéled szépen velük hogy a dolgokat lehet találtok egy jobb megoldást pl a közelben valaki másnak kellene a csomag
Harmadik pedig hogy nem próbálkozol kifizeted a postát ami mivel nem postai csomag hanem futár nem lesz megszokott olcsó ár
ha az elsőt választod akkor többet ne rendelj tőlük![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Dyingsoul
veterán
Hát jah csak hát amit küldtek mailt mikor leadtam a rendelést abban benne volt ez is:
"KÉRÜNK, HOGY AMENNYIBEN MÉGSEM SZERETNÉD A TERMÉKET, MONDD LE AZ ELŐRENDELÉSED, MIVEL HA EZT NEM TESZED MEG, AUTOMATIKUSAN KISZÁLLÍTÁSRA FOG KERÜLNI A TERMÉK, ANNAK BEÉRKEZÉSEKOR!
Ha a csomag feladása előtt nem mondod le az előrendelésed, és a futár kiviszi/megkísérli kézbesíteni a csomagot, akkor a szállítási költség megfizetésétől sajnos nem tudunk eltekinteni, mivel nekünk sikertelen kézbesítés esetén is ki kell fizetni azt a futárszolgálatnak. Megértésedet köszönjük!"Nem tudom, hogy ezt el lehet-e rendezni olyan egyszerűen hogy nem veszem át és kész...

-
wjbhbdux
veterán
válasz
gameboyy555
üzenetére
-
gameboyy555
csendes tag
No.Én sem bírtam tovább magammal és megrendeltem a dobozos veziót.
Olvasom a neten,hogy
"A játék a Rockstar Social Club rendszerében aktiválható "
Tudnátok segíteni abban,hogy a social klubbon belül hol kellessz aktíválnom a játékot???
Totál hülye vagyok angolból és így nem tudok kiigazodni.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Neki csak 3 éves az acca... Egyébként meghívtalak üdv a klubban.

Más:
Szopóágon vagyok... Megrendeltem múlt héten konzolokszervizéből dobozosan... Erre tegnap egy jó ajánlat keretében megvettem steamen, de még nem mondtam le a konzolokszervizéset. Kapom ma azt a mailt tőlük amit ti is írtatok, na hopp mondom akkor már le is mondanám egy úttal. Erre azt írja már nem lehet lemondani mert elküldték már!
Ezt hogy lehet? Ha már feladták akkor holnap vagy legrosszabb esetben hétfőn itt lesz?
Egyébként írtam mailt nekik is meg a futárszolgálatnak is mert telón már senkit nem tudtam elérni.
Adjatok valami tanácsot ti mit tennétek a helyemben ha nem tudom elintézni, hogy visszahívják?
Kifizetnétek a teljes játékot annak reményében, hogy valaki esetleg elviszi tőletek? Vagy esetleg jobban járok ha a futár díját térítem meg?
Komolyan nem tudom mi lesz most de ki van a brém mert 39 fokos lázzal két rókázás között ülök itt és még ilyen dolgokon kell gondolkoznom...
-
wjbhbdux
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
12 éve van steam, volt idő gyűjtögetni
-
JackFeryll
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Ti tényleg ennyi játékot vettetek, vagy humble bundle és társaival 10-esével veszitek ?

-
Egy meghívást kérnék a csoportba az illetékestől!
-
Scholes9
nagyúr
válasz
spanglee001
üzenetére
Lol. Ha aktivaltad a Steam fiókodra akkor bukó. Amúgy én még e hír hallatán sem vennék dobozosat. Egyszerűen foglalja a helyet feleslegesen...én anno diablo 3 startra vettem ki szabit meg ros startra, itt most ezt kihagyom, jó lesz a szabadság nyárra

-
Daffchy
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Első alkalommal 150E értékű árunál volt gond (nem a gariztatásnál, már kibontás után), a következő alkalommal 85E-res termékkel, harmadik esélyt nem adok nekik...

Off vége

-
rup1u5
nagyúr
válasz
CsonkaImo
üzenetére
Mióta tegnap olvastam ezt azóta világos, hogy itt nem csak egy egyszerű portról van szó hanem a legkiforrottabb változatot kapjuk.
Az összes eddigi konzolos csapat a PC-sekkel kiegészülve dolgozott, szóval nem kis energiát fektettek bele.
Reméljük így is lesz:“The PC game builds on each prior version, giving PC players the ultimate version of the game.”
-
htc07
addikt
na úgyfest én lemaradok a rajtról, sikerült megritkítani kicsit a procifoglalat tüskéit
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyimger
őstag
A Rockstar Warehouse visszaszámlálója szerint itt hajnali egykor.
Viszont most ezrek bombázzák a Rockstar Supportot, hogy Steamen mikor lesz aktiválható, mert egy eléggé haszontalannak tűnő tag azt írta, hogy Steamen csak itteni idő szerint reggel 9-kor. Azt se tudom, kinek higgyek. -
Daffchy
őstag
válasz
daveoff
üzenetére
Én is lemondtam pár napja, utána meg is vettem Steam-en...

Szerk.: Sok jót hallottam már róluk, azért is rendeltem tőlük... de már ez így marad.

LaciCRM: Köszönöm olvastam, csak arra céloztam, hogy azért elég jól nyomják, aki előrendelte, de valamilyen oknál fogva lemondta a GTA V előrendelést náluk, annak küldenek egy ilyen viszonylag részletes tájékoztató üzenetet.
Evome: Passzolom, dobj egy mail-t nekik, hátha tudnak érdemben válaszolni erre a poszteres dologra, lehet kibontottak már egyet...

-
spanglee001
addikt
gyerekik valahogy vissza lehet mondani a steames vásárlást
1 hete vettem
lehet inkább dobozoskodnék én is
, de lehet már késő bánat 
-
törölt tag
válasz
Daffchy
üzenetére
Itt a hivatalos hír, annyi itt a semmirevaló hsz, hogy nem volt kedvem 100-at végig olvasni a semmiről, így lenézést, ha már vót
-
Daffchy
őstag
Most kaptam a mailt konzolokszervizétől:
"Kedves előrendelőnk!
Van egy kiváló hírünk: a Rockstar az utolsó pillanatban úgy döntött, hogy a PC-s Grand Theft Auto V dobozos verziója a vásárlók legnagyobb örömére a lemezről telepítés mellett online is aktiválható, így optikai meghajtó hiányában is benevezhetsz az év legjobban várt játékára, ehhez mindössze (ha még nem rendelkezel vele) egy Rockstar Social Club regisztrációra lesz szükséged. Ha a korábbi negatív hírek okán lemondtad volna előrendelésed a játékra, természetesen elég felvenned a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, rendelésed pillanatok alatt visszaállítju k.
Ne feledd: pár nap múlva már vígan nyomhatod az év talán legjobban várt PC játékát, amelyhez a Konzolok Szervize továbbra is előrendelői ajándékokat ad, tehát a kezdésnek sokat segítő 1,2 millió in-game dollárt, a posztert és a KSZ-nél felhasználható 1000 forintos kupont is megkapod!
Megértésed kérjük és köszönjük kiadó nevében is!
Üdvözlettel,
A Konzolok Szervize Csapata"Azért jól nyomják!

-
Mate
nagyúr
Van már biztos infó, hogy pontosan mikor lesz a rajt?

Most írom a beosztást és ha 14-én este indul, akkor aznap még bemegyek melózni

-
Daffchy
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Amit leírtál, abból minden lejön csak az nem, hogy jó az iPon...

-
spanglee001
addikt
ahol a spray-det felfújod a falra játékban, lenne igazán jó a zene streaming

pedig jó az ipon, gyors és olcsó, 14 napon belül visszaveszik ahogy kell, csak a garanciáztatás tart hónapokig, aztán visszajön, hogy hibamentes pedig ugyanugy sz@r több konfigban is a cucc
ha nemfontos a gari akkor ipon a legjobb, 1x 14napon belül cseréltek egy alalplapot nekem az jó, az ssd-m 1 hónapja ottvan a ramom másfél hónap után jöt viszza, hogy jó aztán kiderült, hogy mégsem az
lehet megint időt húzni 
-
ImpersonatoR
addikt
válasz
yossarian14
üzenetére
13580 -a stem kod es akkor letöltöd online es nincs szállítás.
-
Daffchy
őstag
válasz
yossarian14
üzenetére
Értelmesebb helyeken előrendelés esetén ingyenes a szállítás, én személy szerint iPont-t nem ajánlanom, egy pozitív élményem nem volt még velük...
-
Evome
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ezen én is gondolkoztam, de az azt jelentené hogy lelenne butítva a zene ingame minimális méretre. Ugye vannak olyan játékok ahol a spray-det felfújod a falra és mindenki látja. Az is cska azért oldható meg mert minifájl és nem előre be tudja tölteni a játék. Mondjuk biztos van ennél 3x könnyebb mód és valahol biztos van is, de sajnos nem tudok arról hogy GTA-ba ez elérhető lesz e valaha
-
sagem
addikt
válasz
yossarian14
üzenetére
Nincs olyan nagy árbeli különbség a házhoz szállítós cégek esetében, mondjuk a szállítási díj eltérő lehet, s van ahol ingyenes, CD Galaxis, 576, konzolvilág..nézz szét

-
spanglee001
addikt
válasz
yossarian14
üzenetére
elvileg a teszkóba valahol olvastam, hogy olcsó is és még kedveszmény is van rá, de nem tuti a hír
-
yossarian14
tag
Legolcsóbb, megbízható helyet keresem előrendeléshez, szállítást is igénybe veszek. Mit tudtok ajánlani?
-
Evome
senior tag
válasz
spanglee001
üzenetére
Ya rádióban kiguglizod az MP3 playert és már szól is a 3-as színfónia

(#14853) Daffchy : Igen csak sose tudni hogy melyik részben mondják azt hogy mégse.
vagy az hogy nehezebb lesz kivitelezni, lehet a bénaságom miatt, de én a 4-ben nem nagyon tudtam kivitelezni -
Daffchy
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Hirtelen azt hittem, hogy be lehet állítani saját online rádiot...

Az általad említett MP3-as lejátszás már ezer éve van GTA-ban. Valószínűleg erről van szó most is, ahogy írod.
-
KubanitoS
veterán
Az már letisztázódott, hogy a GTA 5 vajon Nvidia, vagy AMD párti lesz inkább?
-
Evome
senior tag
Ez vótmá ?
LINK![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
Sefneni
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória a PC és a laptop, épp ezért kérdezem hogy azért úgy kB.. Nem vagyok egy mérnökinfornatikus, ezért is gondoltam hogy inkább itt kérdezem meg. Nekem ezek a processzorok meg videokártyák csak betűk meg számok, nem tudom kirázni a kisujjamból hogy mi mit jelent meg melyik milyen teljesítményű..

Köszönöm a válaszokat.
-
sagem
addikt
válasz
Sefneni
üzenetére
Can You Run it? oldal, annyit csinál h a hivatalosan megadott gépigény alapján megmondja hogy megy e avagy sem, de hogy hogyan fog menni..azt sajna senki nem tudja megmondani.
Szerintem aki bizonytalan várjon, villámgyorsan fognak terjedni a "hogyan fut xy gépen" infók, s digitálisan ugye bármikor behúzható, de dobozosan is beszerezhető lesz szerintem, elég jól feltankoltak a boltok, jut mindenkinek

-
Viper26
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na igen...de a játékkal, SC-vel kapcsolatos dolgok mintha láthatatlan tintával lennének beírva ide...

Ennyire nem lehet izgalmas a "kinekmilyenaprocijavégéájastb"-téma..ha jól emlékszem azokra is megvan a megfelelő topic, ha már elég sokan csak write only működnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Evome
senior tag
Kösz mindenki, mondtam én hogy jóaz hozzá 
-
Sefneni
őstag
Tudom hogy felesleges találgatni így látatlanban, de azért úgy kb-ra a laposomon fog menni a játék?
(emiatt elő se mertem rendelni, hátha élvezhetetlen lenne rajta) 
Lenovo Y50-70
Intel i5-4200H proci
Nvidia Geforce 860M 4GB DDR5
1TB HDD
8GB DDR3L RAM -
daveoff
veterán
Egy kósza infó a GTA-val kapcsolatban....

[link] -
Evome
senior tag
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Most ugye a GTA5 minimumban Intel Core 2 Quad CPU Q6600 van leírva, de egy i3-2120 erősebb annál, de viszont az i3 2 maggal rendelkezik + ugye 2 szállal, ez akkor most gyengébb ??
Mert szerintem jobban kellene hogy produkáljon, de mint írva is lett ugye, kedden minden kiderül. -
J.Hetfield
aktív tag
-
Viper26
nagyúr
Evvel kapcsolatban valaki?

-
Na ezaz.
Nekem most egy G3420-as procim van a HD 7970 mellé.
i5 meg majd csak nyáron... -
Cthulhu Dawn
őstag
Pc trailertől annyira nem estem hanyatt, de amikor egymás mellé teszik a képeket, akkor az a "kicsi" különbség is hatalmas lesz a ps4 és pc között. [link]
-
sagem
addikt
válasz
J.Hetfield
üzenetére
Megmozdulni biztosan megfog, kérdés hogyan
Single szerintem -kompromisszumok mellett- játszható lehet, online már rázósabb, de perpill mindenki csak találgat, viszont a megjelenés után biztos lesz kismillió konfig/hogyan fut írás/videó mindenhol 
-
J.Hetfield
aktív tag
A gépigényben 4 magos cpu van megadva, arról nincs infó, hogy 2 magoson megmozdul-e? Fájó lenne i5-öt venni 50 rongyért

-
jnsgyrk
csendes tag
válasz
Cthulhu Dawn
üzenetére
Jó ezt hallani, remélem így is lesz.
A IV-et bőven elbírja magas beállításokon. -
Franklin
addikt
Rendelt valaki az Iponból GTA-t PayPal fizetéssel? Kapott már számlát?
-
jnsgyrk
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek egy AMD FX-4130 mire lesz képes a játék alatt? a GTA IV elég processzor igényes volt, ezért félek, mert RAMból van elég és a videókártyám is bőven jó, szerintetek egy 1600x900 mediumra elegendő lehet? (8gb ramom és r9 270x kártyám van)
-
CtiveR
tag
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Router resi?

Internet, áram restart
hátha utána megindulna. 
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hello!
Van valami ötletetek mit tudnék csinálni?
Tegnap este elindítottam a letöltést azóta ~10% jött le (max) és azóta vagy "Connection to download server is lost" vagy 0 kbps -el töltök. -
Evome
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
A magyar játékosokkal nem tudás ügyileg vagyok nem megelégedve.
Engem nem érdekel ki mennyire jól tolja, akkor se ha velem van egy csapatban, csak ha ideges ne az legyen a kisujj reflex hogy b+ csíter csicska a ku any te snk házi csaló pont pont pont....
Tőlem akárki lehet 1-20 as statba, csak érjük el azt hogy öröm legyen akárhol játszani.
Hál isten millió kivétel vanIgaz nem tudom GTA5 online felületen milyen lesz a játékosok között a kommunikáció / közeli cset, szerver cset, privát cset, ugyan ez mikrofonnal, de azt nagyon remélem hogy akármi is lesz nem fognak ezzel sokan vissza élni és direkt mocsokoskodni, vagy amit mondtam az alpári ill. rage style.
Rust volt eddig az egyetlen játék ahol minden egyes magyar játékossal legalább 3-4 órát elvoltam, trollkodtunk hülyéskedtünk

-
hermandani
tag
Hamár multi, a magyar játékosok tényleg ügyesek és össze lehet velük sokszor dolgozni.
Én a német/orosz/török nemzetiségűeket szeretném elkerülni. Jópár éves tapasztalat után köztük talán a legtöbb a csaló...
Ja meg a 10-12 éves sikítva üvöltő/ragelő/troll kisgyerekektől mentsen meg az ég
-
Dtomka
veterán
válasz
hermandani
üzenetére
Nem kell követni az "olyan" emberek viselkedését...a többség nem olyan Hál' Istennek.

(#14807) Evome
A magyar játékosok jók multiban (és ha én nem is vagyok profi szintű de azért egész jó statotkat tudok prezentálni
) BF3-ban a minap dobtak ki...kicked blabla f...ck off volt az indok
.
BF4 ben kicked.. u country Hungary. Amúgy én is 90% külföldi szervereken játszom.
Én is remélem, hogy ha lesz magyar szerver akkor a félnótásak elkerülik
(#14808) rup1u5
Ez jó hír! -
válasz
hermandani
üzenetére
Akinek Steamen van 150+ játéka (pl nekem) az inkább oda szeretné megvenni, hogy egy helyen legyenek, ez ilyen egyszerű

-
sagem
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
Ahogy már más is írta, ha lehal az SC mindenki egyformán megszívja, ráadásul nagy valószínűség szerint a dobozosoknak is lesz még mit letöltenie majd.
Egyébként szerintem sajnos nem lesz probléma nélküli a rajt amúgy sem..

-
Evome
senior tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Én minden játékban próbálom elkerülni a magyar szervereket és akármi más közeli próbálok felcsatlakozni. Nem hiába volt botrány a BF4-ben is a magyar játékosokról, meg nem hiába ismeri fel az összes orosz a magyar ragelőt a b+ meg a ku any alapján a cs:go ba

Csak nagyon nagyon nagyon remélni tudom hogy a GTA5-ben egy normális nem ragelő közösség lesz jelen mindenhol !!!(#14801) hermandani - social klubb leáll attól mi még a steam letöltést elérjük. A steam-en külön szerverek vannak és maga a 60+6 gigát le bírjuk szedni és telepíteni is, csak belépni nem tudunk mint senki más. De viszont ahogy jó lesz a Soc klub, mi annyi előnyt kapunk hogy már le van töltve a rendszer és játékra kész

De előrébb lényegesen senki se lesz. -
Franklin
addikt
válasz
hermandani
üzenetére
Ha lehal a szociális klub, akkor a dobozosok is megszívják, mert nekik is be kell oda autentikálni (szép magyar szóval mondva). Ugyanaz lenne, mint a Diablo 3-nál, első két napban kb. nem lehetett bejelentkezni sem.
-
Dtomka
veterán
válasz
hermandani
üzenetére
Ne legyünk rosszakarók, sokan már nagyon régóta várják ezt a gémet. De ha ilyen történne akkor nagy felháborodás lenne az 1x biztos.Ahogy telnek a napok 1re kíváncsibb vagyok, hogy milyen lesz. Remélem lesznek magyar szerverek is, mert 100+ pinggel multizni nem nagy élmény.
-
válasz
hermandani
üzenetére
attól hogy OFFba rakod, és kihúzod, attól még egy taplóságnak számit amit csinálsz

-
hermandani
tag
válasz
Dtomka
üzenetére
Én is dobozost vettem, annak ellenére, hogy a fél világ a steam-esért van oda.
A dobozossal is ugyanúgy jól jártunk.+ Majd röhögök a markomba, mikor egyszerre hal be kedden a Social Club a terhelés miatt, és senkinek nem tölti le a maradék cuccokat. Én meg csak beteszem a lemezeket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gumi és felni topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- TP-Link Archer TX50E AX3000 PCI-e WiFi Kártya!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 66921Ft+ÁFA
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

lehet megint időt húzni 

CactuS