Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz DonMedve #13931 üzenetére
huhh hát jo kerdes h muxik e tovabbra is a mentes, de sztem nem fog mert egybe van fuzve a games for windows lives accountal (probat meger). a regisztraciorol meg annyit h nem nehez, le van irva a kezi konyveben, a rockstar social clubot dvd rol kell majd eloszor telepiteni, majd a jatekot, ezek utan pedig mehet a reg, es ossze kell fuzni a 2 accountodat, gfwl meg az email cim-est, pontosan mar nemtom h hogyan mert reg volt :p
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Źşë'
addikt
válasz DonMedve #13987 üzenetére
ha jol emlekszem akk nekem a museum price (2. szigeten) nevu kuldetesnel lett eloszor desertem, hangtompitos sajna nincs
talaltam par jo kepet ismet
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
rup1u5
nagyúr
válasz DonMedve #14223 üzenetére
vázze
nehogymá'sirjá! én itt prüntyögök a 256kb\32kb -os kábeles netemmel és szedem le a 40 gigás Bud Spencer & Terrence Hill megapack-ot. Számold ki az hány hét lesz nálam mire lejön, úgy hogy napi kb 6-8 órát megy a gép max.Why don't you knock it off with them negative waves!
-
-
DonMedve
addikt
válasz DonMedve #14244 üzenetére
Na szerintem ez a probléma!De már kezd tele lenni a hócipőm!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
bendzso
senior tag
válasz DonMedve #14250 üzenetére
Nekem úgy volt, hogy befejezte a telepítést, és az első indításkor megjelent egy ablak, ahol meg kellett adnom a serialt. De amikor kicseréltem a mentéseimet, akkor is újra meg kellett adnom, de akkor a GFWL-be kellett beírnom. Amúgy megvan sikeresen a Live, és a SocialClub-os profilod? Párosítottad?
-
-
-
Imi Csabi
tag
válasz DonMedve #14404 üzenetére
Hajaj..
Tegnap előtt volt 1 SD warunk vmi láma magyar klán ellen. Bloc volt a mapjuk.
Nagyban kommandózok a kezdőjük felé h hátba kerülöm őket, erre mitlátok??? a noob csipásuk ott kempel a kezdőjükön, ahonnét az égvilágon senkit sem tudna leszedni, hisz a bloc az 1 ideális sniper map. Persze mitkapok, hátpersze h fejbeszed. Magyarázatát azonnal benyögte, "sry AFK voltam", kk mondom bazzeg ez nem jött össze.
Köv körben persze a kíváncsiságom miatt megint kerültem 1 nagyot és láám megint ott volt xD. Kezdett fura lenni a szitu és inkább nem lövettem le magam többet. Másnap nézem a PB shotokat és mitlátok?? az a nyamvatt sniperes gyökér WH-zott. Kerek lett a történet... hátul maradt és adta az infót h ki merre megy... Persze a köv mapon már nem jácott és ez látszódott is a többi nyomorékon. Sz@rtsem tudtak a WH-s idegenvezetőjük nélkül.fsb1000:
okés[ Szerkesztve ]
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
Źşë'
addikt
válasz DonMedve #14409 üzenetére
mig programok vannak addig a lehetelen is lehetseges! ugy ertem h barmit meg tudnak oldani egy kis logikaval-esszel, talan a nemreg indult quake live rendszer az ami a csitereket igazandibol kiszorja, szerver oldali filoknak kell lenni a kliens oldalon is, ha ez modosul, vagy olyat eszlel ami nem oda illo mar kickeli is ;) talan a jovo megoldasa, meg kiforrja magat, remelem nagy sikere lesz es cafolni fogja az 1. mondatomat
-
Imi Csabi
tag
válasz DonMedve #14409 üzenetére
Cod4-et csak akkor jó játszani, ha te vagy az admin az adott szerón. Én személy szerint minden tőlem telhetőt megteszek, hogy naprakészen tartsam a szerveremen a PB-t. Sokan nem tudják, hogy bizony lehet tuningolni a PB konfigot. Már jópár klán elkérte és van 1 cod2-es klán is, akiknek én frissítgetem a cfg-jét. Nagyon szépen muzsikál a cuccom, rengeteg konfig hackert és md5 tool-t használó lowot szór ki, de tehetetlen vagyok az úgynevezett 0. napos hack progikkal szemben... megjelenésük után hetek telnek el mire a PB detektálja őket. Na ilyen volt a fent említett war közben is.Én vmi Elit Veteránok Klánja nevű bandát ismerek, de ők csak p90-el tudnak warozni xD (ha netán telibe találtam volna, akkor oooopsz )
Én pl hónapok óta nem jártam TDM szerón, csak SD-zek promodban. Vmeik nap követtem 1 ismerősömet vmi holland szerverre, ahol K3 mod futott. Csöppet lol a mod, de olyannyira belelendültem, hogy majd mindenki követelte h húzzak a .....-pa mert csalok. Ahha mondom xD. Na m1, attól h vki jó nemfeltétlenül csaló. Botlottam már olyan emberbe, akiről bizton állítottam h csal, mind addig amíg meg nem ismerkedtem vele és kellemeset kellett csalódnom benne. Engem sokan le csalóznak, pedig csak a fülemet használom... 1ik barátom mondta rólam, IMi bazzeg te nem wh-zol, te magad vagy a WH, fülesmaki xD.
[ Szerkesztve ]
* * * * * * ibJ#team| IMi™ - NE idegesíts, MERT ideges leszek!! ® * * * * * *
-
MS74hu
tag
válasz DonMedve #14380 üzenetére
Kb:10-24fps közöt szokot lenni.Nekem ez még élvezhetö. Persze ez is csoda hogy ennyi jön ki a notiból.Persze lehet variálni a beállitásokon.Multiban általában nincs gond az fps-el ott sokkal jobb szokot lenni.(ne kérdezd miért) 9600mGT 512mb kari van benne és 2.26Ghz,de ezt felhuzom 2.6Ghzre. Szoval ha gta-zni akarsz notin és "jó" minöségben ako ne sajnáld rá a pénzt.Persze,lehet hogy olcsobb az asztali. I'ts up to u.
[ Szerkesztve ]
Lenovo Y700
-
MS74hu
tag
válasz DonMedve #14430 üzenetére
Hát?Lehet hogy csak médiumon fog menni vagy alacsonyabban.Csak ako a minöségröl kell kicsit lemondani.A proci mekkora?mert proci zabálo a game.megnéztem a Cuccaidat és az asztali azé erösebb mint a noti amit venni akarsz.És láthatoan gyengébben fog szerepelni a game a notin.
Lenovo Y700
-
puttputt
őstag
válasz DonMedve #14613 üzenetére
Be lehet tenni ruhákat... a boltokba, a bentlévők helyére, aztán megvenni. Ill. ott van a kész "skin"-ekhez a jól ismert "player chooser" mod, amit igaz magam nem próbáltam még, de sokan igen és csak egy billentyű lenyomása az egész, s már váltható is a komplett karakter.
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
-
Geryson
addikt
válasz DonMedve #14644 üzenetére
Na megvan ez a szemét Q3izé, Párom segítségével negyedszerre megcsináltam, eskü ez a legidegesítőbb dolog ebben a játékban.
Loptam egy rendőrautót gyorsan. Én németül játszom, de az első opció ez amikor belépsz a rendőrszgépbe és mindig 3 bűnözést ad fel mint választási lehetőség és sima enter és már ki is választottad.
az SMS-t meg fogod látni tuti...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest