- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
DonMedve #16508 üzenetére
Tegnap nálam leesett 19, 17, majd 15 fps-re, rövid időre egy olyan szakaszon ahol semmi nem indokolta. Quad-al még sosem ment ilyen alacsonyra. Gyanítom, hogy valami más okozhatta, mert semmi akció nem volt. Duo-nál elég gyakran leesett így. 23fps alatt már észreveszem, mert zavarja a szemem.
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
DonMedve #16497 üzenetére
Lehet az enyém sem számottevő csak számomra. Számokkal kifejezve, E6400 gyengébb beállításokkal, mint a mostani volt max 46FPS-em, minimum 5 is volt. E8200-vel jobb beállításokkal max FPS-em 67 min. 25FPS. Beraktam tegnap a 3x gyalogos forgalmat, így a minimum már 15. Ki is vettem.
-
puttputt
őstag
válasz
DonMedve #15158 üzenetére
Te, szerintem már nem lesz átírva... így sem rossz, néhány megmaradt tényleg a régi táblákból (hidakon főleg), mert azok nem módosíthatók (nem mozgatható ojjektumok) semmilyen szerkesztővel, védettek.
Legalább nem romlik teljesen a tájékozódás
(Pl. a legutóbbinál, a híd közepén még a régi feliratok vannak, a híd végeinél meg az újak)Azt a reptérit még lecsekkolom, arra kív. vagyok.
Igen, láttam egy fórumban, rákérdeztem, tehát: "A Multiplayer játékhoz nem tudsz semmilyen információs, azaz módosító file-t használni."
Viszont a Map-okat visszateheted, az nincs rá befolyással. (Mint láthattad.)
-
puttputt
őstag
válasz
DonMedve #15140 üzenetére
Még elkél benne
Az a helyzet, hogy sokhoz nem enged hozzáférést, nem tudom miért, de sok mindenhez igen:
Tényleg vannak még hiányosságok..., utánajárok, de szerintem az a nem szerkeszthető szegmens-városrész lehetett...(Pl. ami fölé lámpa van telepítve, az már nem módosítható...)
Sokat hagytam, pl. pár Burger Shot, kávéreklám, Graves rendőr, zene-tvadók(kínálata), mert ezek a játék szerves részét alkotják.
-
puttputt
őstag
válasz
DonMedve #15106 üzenetére
Jó lenne nekem is egy ilyen olcsó verzió... a mostani csak kölcsönben van nálam, ezért nincs hozzá steam-jelszó, meg multis hozzáférés, ilyesmi. Nem baj, előbb úgyis csak a single a lényeg, ha multizni kezdek, akkor megveszem.
Ja, alakulnak, már el is készültem, ma tesztelek, aztán küldöm
Lehetne jobb is..., de a semminél ez is jobb, meg ez az első ilyen komplett csomag a "piacon".
Át lesz még alakítva a reptér, a rendőrség, tűzoltóság jópár emblémája-kiírása is az eredetire.
A 4-hez valóban kevesebb modot dobnak ki - pláne épületben, térkép-elemben... -, mert kevésbé van kibontva, mint az elődök, szerintem...
Ezt, a mostani grafikai tuningot is azért csináltam meg (első önálló mod, amit nem csak átszerkesztgettem), mert már neki sem állt.
Amúgy, küldök még mellé 1-2 fontosabb linket és csatolok még pár dolgot a csomagba, hogy egyértelmű legyen. Természetesen patch-független a dolog. (Hiszen nem "mozgó" modról van szó.) -
puttputt
őstag
válasz
DonMedve #15102 üzenetére
Nagyon sajnálom... nem lehetett semmit tenni, igaz? Túl "olcsón" adta... pff...
Ezt mennyiért sikerült beszerezni?Vigasznak, itt egy kis "előzetes" a táblákról:
Szerintem holnap már ki tudom nyomni, legkésőbb holnapután...
Amit érdemes tudni: A cél, hogy látszódjék "wet paint", azaz újfestésűek a feliratok, helyenként viszont törekedtem a "rongálódást" is láttatni, így sok helyen "kinyilváníttatik" a reptér elleni ellenszenv (főleg Bronx és Brooklyn környékén)... igyekeztem olyan helyre tenni a lepukkantottabb táblákat, ahol amúgy is olyan a terület...
Majd lehet keresni az "Airport sucks" feliratokat is -
puttputt
őstag
válasz
DonMedve #15090 üzenetére
Igen, részint én is emiatt bővítettem, ill. jó kiindulópont volt az "építkezéshez"
Milyen felbontásban... játszol?
Nálam megy rendesen...
Megkaptad végül is a játékot a késés ellenére?Manhattan, Queens és Brooklyn fele van még hátra, már csak táblaügyileg, aztán kész... szerintem kb. 2 nap...
-
Mariann294
őstag
válasz
DonMedve #15062 üzenetére
A fenét!
Ő csak eddig a küldiket csinálta meg.Sok más cucc van még hátra:
Beállni zsernyáknak,galambok,ugratások stb.Bár van 1-2 multis küldetés is de a csalók ebben nem tudnak megakadályozni.puttputt: Amikor megláttam a képet azt mondtam.Másnál ilyen szép lenne a GTA?Hát de mondom ez nem lehet rohadt élethű....basszus ez maga az élet és nem is játék xD Ugyhogy végülis rájöttem.
Nagyon szép amugy!
-
Źşë'
addikt
válasz
DonMedve #15056 üzenetére
lesz, az uccso kuldetes, hosszusaga illetve a sok ellenseg miatt, meg ugyesnek is kell lenni
sokan szenvedtek vele ahogy olvastam, jomagam is elso alkalommal csak 3-4xre tudtam megcsinalni mert eloszor keves elettel mentem, utana meg a helikopteres resznel az egerem eleg furan mozgott
lezuhantunk mint a szar xD (ez sztem az alap 1.0as gta4nek volt koszonheto, most 1.3assal siman ment 1.re)
-
-
Geryson
addikt
válasz
DonMedve #14644 üzenetére
Na megvan ez a szemét Q3izé, Párom segítségével negyedszerre megcsináltam, eskü ez a legidegesítőbb dolog ebben a játékban.
Loptam egy rendőrautót gyorsan. Én németül játszom, de az első opció ez amikor belépsz a rendőrszgépbe és mindig 3 bűnözést ad fel mint választási lehetőség és sima enter és már ki is választottad.
az SMS-t meg fogod látni tuti...
-
puttputt
őstag
válasz
DonMedve #14613 üzenetére
Be lehet tenni ruhákat... a boltokba, a bentlévők helyére, aztán megvenni. Ill. ott van a kész "skin"-ekhez a jól ismert "player chooser" mod, amit igaz magam nem próbáltam még, de sokan igen és csak egy billentyű lenyomása az egész, s már váltható is a komplett karakter.
-
MS74hu
tag
válasz
DonMedve #14430 üzenetére
Hát?Lehet hogy csak médiumon fog menni vagy alacsonyabban.Csak ako a minöségröl kell kicsit lemondani.A proci mekkora?mert proci zabálo a game.megnéztem a Cuccaidat és az asztali azé erösebb mint a noti amit venni akarsz.És láthatoan gyengébben fog szerepelni a game a notin.
-
MS74hu
tag
válasz
DonMedve #14380 üzenetére
Kb:10-24fps közöt szokot lenni.Nekem ez még élvezhetö. Persze ez is csoda hogy ennyi jön ki a notiból.Persze lehet variálni a beállitásokon.Multiban általában nincs gond az fps-el ott sokkal jobb szokot lenni.(ne kérdezd miért) 9600mGT 512mb kari van benne és 2.26Ghz,de ezt felhuzom 2.6Ghzre. Szoval ha gta-zni akarsz notin és "jó" minöségben ako ne sajnáld rá a pénzt.Persze,lehet hogy olcsobb az asztali. I'ts up to u.
-
Imi Csabi
tag
válasz
DonMedve #14409 üzenetére
Cod4-et csak akkor jó játszani, ha te vagy az admin az adott szerón. Én személy szerint minden tőlem telhetőt megteszek, hogy naprakészen tartsam a szerveremen a PB-t. Sokan nem tudják, hogy bizony lehet tuningolni a PB konfigot. Már jópár klán elkérte és van 1 cod2-es klán is, akiknek én frissítgetem a cfg-jét. Nagyon szépen muzsikál a cuccom, rengeteg konfig hackert és md5 tool-t használó lowot szór ki, de tehetetlen vagyok az úgynevezett 0. napos hack progikkal szemben... megjelenésük után hetek telnek el mire a PB detektálja őket. Na ilyen volt a fent említett war közben is.Én vmi Elit Veteránok Klánja nevű bandát ismerek, de ők csak p90-el tudnak warozni xD (ha netán telibe találtam volna, akkor oooopsz
)
Én pl hónapok óta nem jártam TDM szerón, csak SD-zek promodban. Vmeik nap követtem 1 ismerősömet vmi holland szerverre, ahol K3 mod futott. Csöppet lol a mod, de olyannyira belelendültem, hogy majd mindenki követelte h húzzak a .....-pa mert csalok. Ahha mondom xD. Na m1, attól h vki jó nemfeltétlenül csaló. Botlottam már olyan emberbe, akiről bizton állítottam h csal, mind addig amíg meg nem ismerkedtem vele és kellemeset kellett csalódnom benne. Engem sokan le csalóznak, pedig csak a fülemet használom... 1ik barátom mondta rólam, IMi bazzeg te nem wh-zol, te magad vagy a WH, fülesmaki xD.
-
Źşë'
addikt
válasz
DonMedve #14409 üzenetére
mig programok vannak addig a lehetelen is lehetseges! ugy ertem h barmit meg tudnak oldani egy kis logikaval-esszel, talan a nemreg indult quake live rendszer az ami a csitereket igazandibol kiszorja, szerver oldali filoknak kell lenni a kliens oldalon is, ha ez modosul, vagy olyat eszlel ami nem oda illo mar kickeli is ;) talan a jovo megoldasa, meg kiforrja magat, remelem nagy sikere lesz
es cafolni fogja az 1. mondatomat
-
Imi Csabi
tag
válasz
DonMedve #14404 üzenetére
Hajaj..
Tegnap előtt volt 1 SD warunk vmi láma magyar klán ellen. Bloc volt a mapjuk.
Nagyban kommandózok a kezdőjük felé h hátba kerülöm őket, erre mitlátok??? a noob csipásuk ott kempel a kezdőjükön, ahonnét az égvilágon senkit sem tudna leszedni, hisz a bloc az 1 ideális sniper map. Persze mitkapok, hátpersze h fejbeszed. Magyarázatát azonnal benyögte, "sry AFK voltam", kk mondom bazzeg ez nem jött össze.
Köv körben persze a kíváncsiságom miatt megint kerültem 1 nagyot és láám megint ott volt xD. Kezdett fura lenni a szitu és inkább nem lövettem le magam többet. Másnap nézem a PB shotokat és mitlátok?? az a nyamvatt sniperes gyökér WH-zott. Kerek lett a történet... hátul maradt és adta az infót h ki merre megy... Persze a köv mapon már nem jácott és ez látszódott is a többi nyomorékon. Sz@rtsem tudtak a WH-s idegenvezetőjük nélkül.fsb1000:
okés -
bendzso
senior tag
válasz
DonMedve #14250 üzenetére
Nekem úgy volt, hogy befejezte a telepítést, és az első indításkor megjelent egy ablak, ahol meg kellett adnom a serialt. De amikor kicseréltem a mentéseimet, akkor is újra meg kellett adnom, de akkor a GFWL-be kellett beírnom. Amúgy megvan sikeresen a Live, és a SocialClub-os profilod? Párosítottad?
-
DonMedve
addikt
válasz
DonMedve #14244 üzenetére
Na szerintem ez a probléma!De már kezd tele lenni a hócipőm!
-
Źşë'
addikt
válasz
DonMedve #13931 üzenetére
huhh hát jo kerdes h muxik e tovabbra is a mentes, de sztem nem fog mert egybe van fuzve a games for windows lives accountal (probat meger). a regisztraciorol meg annyit h nem nehez, le van irva a kezi konyveben, a rockstar social clubot dvd rol kell majd eloszor telepiteni, majd a jatekot, ezek utan pedig mehet a reg, es ossze kell fuzni a 2 accountodat, gfwl meg az email cim-est, pontosan mar nemtom h hogyan mert reg volt :p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 3440 és 3450 Core i7 10700 vagy 11700 // 32GB Ram // 512GB NVMe számla + gari több db
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest