- moonlight115: Privát, oh!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
bendzso #24780 üzenetére
Thx. Sikerült frissíteni.!
Most már nem annyira szaggat, de még érezhető.
Próbáltam lejjebb venni a beállításokat, de úgy is.
A teszt alatt ezeket az eredményeket értem el:Statistics
Average FPS: 45.87
Duration: 37.04 sec
CPU Usage: 83%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 98%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 25
Detail Distance: 37Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Microsoft Windows 7 Professional
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9800 GT
Video Driver version: 197.45
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM) i5 CPU 750 @ 2.67GHzFile ID: Benchmark.cli
4 giga ram, és másik 8 ReadyBoost van a gépemben. Mi lehet a kevés?
Próbáltam felbontást, és az összes többit is csökkenteni, de haloványkák voltak a sikerek.
A játék eredeti:[link]
-
nemcso
őstag
válasz
bendzso #24689 üzenetére
A játék : bolti + 1.0.7 patch + magyarítás. Nincs moddolva.
DivX Plus letőrlése után "végre" már kiírja a gondját : FATAl ERROR : Out of video memory
1024*768 közepes beállításokkal 8600GT 512MB videokarinál a memóriaigénye 38x,
de emellett is kb 10 perc játék után kifagy a fenti hibával.Amint olvasok erre-arra, elég sűrűn előforduló hiba...
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #23594 üzenetére
Éjjel és hajnal felé, lent ott a kikötő környékén ahonnan Niko is indul. Bohan azt hiszem.
Ott szoktam találni és ha beleülök akkor már az egész városban találkozok vele.
Van amikor kettőt, hármat összeparkolok egy kupacba és gránát alájuk.Sőt! Ha már benne ülsz egyben és felhajtassz vele a félig kész, ugratós hídra akkor ott is találhatsz egy parkoló pénzszállítót. Csak mellé kell állni és duplaBUMM.
-
motorhead
aktív tag
válasz
bendzso #23517 üzenetére
Köszi, ma kipróbálom.Nekem a refresh rate-el van gondom tuti, mert a monitorom FullHD-ig minden felbontást kezel. De mivel LCD így csak 60Hz-re képes.Ez tuti nem azon indul el.
CRT-vel nem volt gondom anno.
Elég béna, hogy ilyennel kel tökölni egy játék elindításához. A readme-ben vannak utalások a jól ismert indítási paraméterekre, de a refresh rate az nincs benne.
Még egy kérdés. A patch-eket sorban kell felrakni, vagy rögtön elég a legújabbat?? Mikor nekem korábban fent volt a játék még nem volt ennyi patch hozzá.. Talán csak egy. -
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #22078 üzenetére
Derrick-et kell azzal a halottaskocsival leszállítani a templomból a temetőbe.
A küldetés végeztével kirángattam belőle a sofőrt aki el akart hajtani vele és megtartottam.
Az FIB Buffalo-hoz meg kellett a 4 csillagos körözés. Sikerült megszereznem egyet és gumik nélkül lerázni a körözést vele.Vágjátok a Ransom küldetésből Gracie-t a szőke csajt akit el kell rabolni?
Na később belebotlottam a csajba a házuknál mint random karakter és felismert, elkezdett kiabálni, jöttek a fegyveresek.Első végigjátszásnál ez kimaradt nekem.
-
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #21299 üzenetére
Passz mert SMPA60 csak és kizárólag multiban szokott előfordulni,a másik játékos (vagy sajátunk) berakott kocsijától.Azthiszem singleben is kidob ilyen hibaüzivel ha nem tetszik a játéknak az autó.Dehogy "szűz" gta-n is csinálja,ez számomra érthetetlen....
Én leszek.
Ma is,holnap is,azután is.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #20937 üzenetére
Késő.
Már be is tették a modok.
Egyébként én is ezt a térképet szoktam használni.Sajnos most lépek haza, ugyhogy már nincs időm bíbelődni vele. (amugy is már az egész nap ezzel ment el)
De ha éreztek rá ingerenciát megtaláljátok az egész első hsz konvertálatlan változatát a moderátort keresek topikban. Egészítsétek, javítsátok és kérjétek meg az újbóli cserét. -
Mariann294
őstag
-
-
rup1u5
nagyúr
válasz
bendzso #19411 üzenetére
detto. engem se enged be
(huhh mennyi eee) Lehet hogy a magyar ip cim miatt. Megpróbálom holnap melóból is, mert ott Washington-on keresztül kapcsolódok a netre.
(#19412) bognar110: Mint írtam tegnap nálam egy 420-as táp viszi a húzott quad-ot és a gtx 260-at. Aki ezt mondta neked az valószínüleg nem nagyon van otthon táp témában. Mi az hogy 700W-os táp? Milyen táp? Mert egy szar noname gagyi márkából valóban egy 700W-os kell hozzá és még az is elpukkanhat de egy Corsair-ből vagy Enermaxból bőven elég egy 400-450W-os táp. Mindezt már leírtam neked tegnap.
(#19414) Barell:
-
bognar110
őstag
válasz
bendzso #19394 üzenetére
Kabbe a kukimat te is bendzso nem vagyok angolos sajnos németet tanulok
Hát nem biztos hogy megtudom egybe venni ahhoz még dolgoznom kell
DE ha mégis jo ehhez a tápomhoz akkor nagyon maximum 1 hónapot benne marad vagy felet annyit remélem kibír ha eggyáltalán télleg elbírja !
-
-
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #18439 üzenetére
Ilyesmire gondolsz?(régebben linkeltem)
Nem tudom mi a franc ez.Vagy bug vagy netán nyelv?Az első részre reagálva pedig:
Én már ott tartok hogy nem is megyek idegenekkel multizni.Akkora tuskó mindegyik
Köszönök és a 100%-ből 10% köszön vissza csak.Na meg...tegnap előtt bementem egy asszem ranked/deal breaker-be.2-en mentünk.A csávó beül a kocsiba én is szállnék be,erre elhuz de ugy hogy elesik a karakterem.Mondom bizti nem vett észre majd megfordul.Hát a fenét,ki is léptem.
Néha azért benézek ranked-be de csak a csillagszerzés miatt.Sokáig kell keresgélni mire találsz valami normálisakat hát és én elég sokszor nem találok.. -
Mariann294
őstag
-
Źşë'
addikt
válasz
bendzso #18045 üzenetére
én egyedül tomb raidernél wasd zek
ott uis gyér a bind, de ott jobban is lehet mert közelebb vannak a gombok, csak az a bajom nekem wasd vel h ue közel vannak a gombok és mindent nyomok csak azt nem amit kellene xd, meg van az eleresztés gomb, van olyan h ugrás helyett azt nyomom és ugrás helyett a halálba vetem magam :s lepottyan a magasból =) am épp underworldot tolom, Lara kisasszony állati jól néz ki
mondhatni perfekt nő, olyan idomjai vannak omg
itt egy kép
ez a wallpaper most
állati szép
o.O ++!!
-
Daffni2
addikt
válasz
bendzso #17981 üzenetére
Köszi, de akkor mi értelme van az egésznek?
Készítek egy videót, és a játékban nézegetem?
A legnagyobb gondom az,hogy amit Xp alatt használtam képlopót az Win7 alatt nem készít képet a játékról.
Legalább is nem tudtam eddig sehogyan sem beállítani.
Minden más esetben lementi az aktuális képernyőt, de a játék alatt csak fekete "képet" ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W