- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
Hát olybá tünik, hogy igen elég lehet ha nem mész magas riszkel... Spec én is ezzel próbálkozom, de a Pilótámnak csak az Overallja jó amúgy katasztrófa. Practisen most már tud jókat menni, de Q1 - Q2 -ben eddig egyszer vagy 2x ment csak türhetően, versenyen folyton csak gyengélkedik, most is eltolta alaposan a Q1-Q2 -t. Sikerült bejönni az első helyre csak hátulról
Softal meg a 3 is necces, de mondjuk azt is vedd figyelembe hogy lehet hogy eső is leszEz meg fogja kavarni a dolgokat. Mivel magas a valószínűsége az esőnek ezért szerintem lesz is csak nem tudni mikor, és meddig ezért inkább sima 2 kiállást lőttem be, mert mi van ha eláll aztán megint elkezd esni majd valamikor, mert nagyon ilyen az előlre jelzés. Inkább kevesebb kiállás kell, mert esőben muszáj az eső gumi... Akkor pedig muszáj lesz pitelni legalább 2x de ha eláll és ujra elkezd és a vége előtt ujra eláll akkor az már +4 kiállás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Horgász topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Black Használt, karcmentes állapotban 16 GB RAM / 512 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest