Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igen nehezebb, motorozásnál a gopro mellkaspánt nem tartotta rendesen, hiába húztam meg. Vettem insta360 mellkaspántot azon vastagabb a függőleges pánt.
-
jlaci74
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ezek szerint nem ugyan azt látjuk ...
Fényektől függetlenül nekem az Insta képe élesebb, jobban követi a mozgást, nem maszatos mint a Gopro, smooth-abb az egész ... -
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csak a felvett látószögnél szűkebb módok között tudsz váltogatni. Vagyis csak akkor elérhető minden ha 8:7 wideban mentél eredetileg.
-
Kis Tigris
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Neem, csak elég jóárasítva volt egy 11-es
De mindengy, azóta eltünt 
Most nézegetem a 12-est 150k körül, de közben feltűnt egy "vetélytárs hasonló árban: Insta 360 Ace Pro, Tudom ez egy Gopro topik, itt mindenki azt fogja inkább fényezni. De nem baj, ha észérveket tudtok írni inkább a 12-es mellett

-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szerintem csak beleakadt valami extra joaras hirdetesbe, ahol csak egy kis összeget kell előre utalni, és már küldik is a kamerát. Csak gyanus hogy tul olcso, google forditos a magyar, és a képre rákeresve más hirdetéshez is tartozik

egy biztos ma 100k a reális ára egy Hero 11-nek használtan szóval ha 30 ezerért látod az kamu, de 50ért is max törött van.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
"Ne vegyél utángyártottat, én goproval megszívtam"
Melyikkel? Telesin? -
balazs1956
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
-szabi-
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Látom már nem rendelhető, a készlet többi része bizonyára a magyar mediamarktban lesz.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagy szenzor, jobb képdinamika, több részlet a világos és sötét részekben, kevesebb képzajjal, nem melegszik, értelmes app, kezelhetőség jobb. Nem tudom, hogy 11-et erre érdems-e cserélni, de a 8-as kamerámat csúnyán elkeni mindenben, de főleg képminőségben... Más liga a kettő.
Engem sem hozott lázba a flip screen, aztán amitóta van folyamatosan használom ha kell. Könnyen hozzá lehet szokni, hogy magadat is látod rendesen ha a szelfibe csinálsz felvételt. Nekem bejön... -
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
És mért csalódna a Insta360-ban? Igaz ace prom van, de jelenleg nem cserélném le másra.
-
jlaci74
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha kifejted bővebben azt megköszönöm.
A linkelt Inst360-ban csalódni fogok? -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát egy leheletnyit, talán. Az élesség innen is hiányzik.
Még a legjobb a 4k/120p akkor. Kár, h nincs 2.7k/200p
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát igen, ilyen fhd 200-at az Osmo1-em is tud, persze stabi nélkül.
Ennél kéne továbblépnem. A 4k már nagyon okés, itt nincs 200p ugye? Vagy csak stabi nélkül? 2.7k?
Na akkor jó lenne látni egy Osmo4-et is. Vki?
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hát nem tudom, nekem a FHD nagyon nem tetszik.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
szia, sikerült esetleg a tesztfelvétel?
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majd publicban oszd, ne privátban, engem is érdekel.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
200fps: 1080, 2.7k, 4k akár, ha tudja azt is.
stab: on
kültér, lassú mozgás, svenk
villanydrót vagy faágak, ahol jól látszik a recésség
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
tudom, de nekem 200p jobb, konnyebben lassitom 50re.
osmo1-em is tudja, a kérdés, milyen minosegben, melyiknel nem recések már az élek (line skipping) -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szuper, várom. én is döntenék tavasszal

Nekem a 200fps kéne, nem recés verzióban, lehetőleg stabbal.
Ezt már tudja a 3/4?
Valentin nap óta amúgy itthon is 100 ezer a 3-as. -
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A 3-as nem jól kezeli a kiégést, kisebb a szenzor dinamika átfogása és agresszívabb a zajszűrés.
Nem emlékszem már, de talán jött rá firmware amivel ugyanúgy lehet állítani az élesítést és zajszűrést mint a 4-nél.Persze ha olyan környezetben használod ahova ki lett találva, pl síelés, simán lehet az a jobb ami a te ízlésedhez jobban passzol.
A 3-as egyébként 269 eur a dji oldaláról, az is jó választás. -
XZoli
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
átállítottam
-
NORBl
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Mit nézzek akkor min? Snowboardhoz kéne valami sisakra ragasztható mount, meg mellkas pánt. Kocsihoz kéne fej hám, meg vákuumos rögzítő. Ill vizes buvárkodós kiegek kellenének még. Ilyen szettet keresek, ami tudja ezeket. Valami ajánlás?
-
sodrac
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értem én, nekem is ez a leírásom van, de nálam nincs alsó sor, ahol s 16:9-es opciók vannak. 4:3 opciók, alatta a felbontások (5k, 4k, 2,7k, 1080), az alatt az aktuálisan kiválasztott res/fps, legalul pedig az fps-ek választhatók. Ezért kérdeztem.
[kép] -
olivera88
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Kösz. Megnézem.
Legegyszerűbbet úgy értettem h ne kelljen semmilyen konvertálási opciót megadni, hanem h csak egyesítse a két videót és elmentse eredeti formátumba ahogy felvette a kamera.Más:
Miért van az h nem ment olykor GPS adatot a videóba.
Nincs jel egyáltalán vagy?
Tegnap is jártam így, és ma is, mondjuk mai kamera lemerült közbe, lehet azért nem mentette nem tudom, de tegnap nem merült le.Vagy lehet az h nem talált rögtön jelet a kamera bekapcsolás után, és úgy videóztam?
-
halzoli
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm!
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha nem fpv vagy extreme sport a felhasználás, rengeteget kibír az optika védő üveg. Ha simán leejted betonra, elviseli. Nem problémáznék ezen
-
Alabástrom
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hero 8-hoz a gyári szilikontok volt olyan, hogy cserélhetö védöüveg van az objektív elött.
Amúgy 8ast szerintem sem érdemes már venni, nem annyival olcsóbb, és elég sok generacióváltás volt azóta, mindegyiknél fejlödött.Bikeparkban én búvártokba teszem a kamerát, az veszett erös, minden oldalról védi, kosz és sár ellen is. A gyárihoz adnak olyan hátfalat is, ami nyitott, így nem melegszik túl, nem párásodik. De ha teljesen zárt búvártokod van, akkor meg lehet lyukakat fúrni rá.
-
Krobi79
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi!
Ha Gopro előfizetést vásárolok akkor pl, használt kamera esetén a második tulajra is igénybe vehet cserét, ha pl. baj van? -
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
a 12 kevésbé melegszik, hosszabb az üzemideje (ilyen +10-15%-ok a legtöbb módban), illetve a HDR mód, ami erősen limitált, mert 5.3K 30 és 4K60ban van.
A LOG mód az van a Hero 11ben is labs firmwarerel.A lényeges különbség a Max lens mod 2.0 még 79 euroért, az tényleg elválasztja a két kamerát és csak a 12essel működik, azon mondjuk nagy királyság. Kár hogy ilyen drága megoldás, pláne hogy milyen távol kerül így már az Action 4 339 eurojától...
11-est kell venni 100 ezerért vagy méginkább Action4-et 130 ezerért.
-
Alabástrom
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
minden verzióváltásnál van egy pici javulás képminőségben is. Már nem emlékszem, rég néztem összehasonlító teszteket, de rengeteg van Youtube-on. (kissé nehéz is kiszűrni a jót). Emlékszem, hogy ami számomra a legprofibb és legtárgyilagosabb videó volt, abban a 10, 11 és 12 képe volt egymás mellé vágva rengeteg különböző helyzetben, és bár kisebb ugrás volt a 11 és 12 között, mint a 10 és 11 között, de látni lehetett, hogy jobb. A 11 sokszor összemosott részleteket (fű, falevelek....), amit a 12 nem. Tone mapping is szebb volt nekem egy kicsit. Illetve a 12ben van HDR, ellenfényben, fényes/vizes felületeken, vagy ha a nap felhők között rajta van a képen, akkor jelentősen dob rajta a HDR. Valami rémlik, hogy az akksihasználaton is optimalizáltak és valamivel tovább bírja a 12...

Minden esetre ha ugyanannyiba kerül a 11 és a 12, akkor én nem töprengnék, hogy esetleg 11-et vagyek.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Majd ha haza értem akkor vágok egy videót a víz alatti felvételről feldobom YT-ra meg goggle drive-ra eredeti minőségben úgy lehet látni mit produkált a kamera.
-
CortezX
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Egyetértek. Megjelenés után nem sokkal vettem egy Hero 7 blacket, ha jól emlékszem 1 db update jött rá az évek alatt. Számtalanszor szívatott már meg, főleg motorozás közben idegtépő, amikor a legjobb helyeken kell félre állni és akksit kiszedni mert megint lefagyott... DJI Action 3-4-el szemezek egy ideje, figyelem a tapasztalatokat
-
Ferkio
újonc
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a választ! Én is pont síelni megyek.
-
StLui
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Bringán, durva terepen is mindenki leggyakrabban mellkaspánton hordja vagy sisak állvédőjén.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Dec 27.-én voltunk. Itthon +10fok de Stuhlecken 0 fok volt szikrázó napsütés és parádés hó. Elsőnek nagyon jó volt kb 20km-t síeltünk most volt az első "akció" tesztje a Ace pronak.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha síbakancson hátrafelé van a kamera, lassításban nagyon frankón néz ki ahogy porhót hányja mint egy hókotró. Meg előre felé is frankó. Ha kell küldök egy videót privártban meg tudod nézni hogy néz ki ez a nézet. Igaz YT minőség de elég frankó szerintem. Igaz még csak az idei első síelés volt, szóval easy-ben toltuk illetve a fiamnak még rá kell jobban éreznie.
-
rbkzndrs
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkinek nagyon hálás vagyok a sok infóért!
Egy Hero8-at kaptam kölcsön ahhoz kérdezem. Ha a jövőben terveznék venni valamely típust akkor a rögzítőhöz a csatlakoztatás az ugyanaz minden modell esetében?
Illetve Hero 8-hoz is lehet szerezni Enduro akksit vagy az csak az újabb modellekkel kompatibilis?
A sisakra rögzítős megoldás nagoyn tetszik ahhoz van valami ajánlott márka vagy mindegyik ugyanolyan?
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem nem tört semmi. Így van átszerkesztve a csukló rögzítő. [kép] [kép] [kép]
Marha jó képet csinál előre és hátra is. A stabilizátort kapcsold be mert a kamera végig úgy remeg mint kocsonya. Mondom ebből nem lesz kép de nem volt gond. Most már instace pro van rajta ami nagyobb mint a gopro és nem volt probléma. Síelésnél is jól jön a gyorscsati. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a mintát, bár nekem ebből pont nemigen látszik a különbség.
Sima 4k/60 videó, egymás melletti kamerákkal esetleg lenne? -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hogy lehet, hogy a nagyobb szenzor ellenére rosszabb a 4-es képe?
Nem valami beállítás, utómunka lesz a ludas? -
vihartigris
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Csak 4-es van. (Gondoltam hozok majd egy-két videót. Ellenfényest, kékórást, stb.)
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sajnos az Insta 360-nak sincs topicja. Ace pro vettem, és egy Gopro 8am van, ok nem mai gyerek a gopro, de nagyon nagy a képminőség beli különbség. Ehhez nem is kell, hogy sötét legyen, minden körülmények között nagyobb részletesség a dinamika és színek is jobbak. Minap csináltam hóesében lassított felvételeket, davinciben csak élességet állítottam, ez egy új szint számomra nem bántam meg. A képstabilizálás is lényegesen jobb gyenge fényviszonyok között. Vagyis olyan fényviszonyoknál ahol a 8-as már összemossa képet satbilizáláskor a Ace pro vígan elvan több képi dinamikával, részlettel, kevesebb képzajjal, jobb színekkel és éleséggel.
Holnap megyek Ausztriába síelni kíváncsi vagyok milyen lesz. -
Dari69
újonc
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm! Ugyanakkor kérdezem, hogy nincs-e valakinek olyan Gopro 9 vagy 11-ese, aminek a lencséje összetört, és alkatrész árban eladná?
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
1 hetes mocis túrához kell a nagy kapacitás. Laptop-ot nem viszek magammal. Meg sehova sem .
-
Chiller
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Attól még hogy nagy kártya, le lehet menteni minden nap, vagy naponta / félnaponta.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
4-5 éve egy kártyám van. Most akkor lesz kettő nagy. Ha tönkre megy a kártya akkor teljesen mindegy hogy hány kártyád volt ha pont a lényeges felvétel megy tönkre. Max így egy kicsit minimalizálod a károkat. Én lazán kihasználom a 256-os kártyát egy nagyobb motoros túra alkalmával 4K60 esetén, vagy egy hetes síeléssel. Sok nem marad rajta. Ráadásul most meg majd jönnek a 4K120-as felvételek.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A fisheye optika hordó torzítása szűnik meg, egyenesek a vonalak, nem görbül semmi. Perspektíva torzítás természetesen van, azt nem igazán lehet kiküszöbölni
a lens correctiont használom a color tabon az openfx-ek közül
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én is néztem az insta one RS-t de az 5 méter vízállósság nekem kevés. 10 méret legyen meg.
-
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Leírom megint. Ilyen alacsony fps-nél motion blur kell. Ezt létre tudod hozni adekvát záridővel vagy utólag egy NLE-ben. Másik módszer, h 120-180 fps-sel rögzíted és legalább 60 fps-sel játszod le (ekkor is lehet judder). Harmadik módszer, hogy beteszel valamit a fókuszba és megmozdítod a "kamerát" miközben a követed a valamit. Pl. ráközelítesz egy faágra.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
a TVn be van kapcsoladva az intelligent frame creation, a másik két kijelzőn nincs
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
értem
de egyelőre -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Értelmetlen? Hát a gopro szerint itt állítod.
Nem minden lámpa villog 50Hz-en, sőt. Hiába annyi jön a konnektorból, azok az idők már elmúltak
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ahogy olvasom [link] az antiflicker lett a pal/ntsc választás, mint régen a region.
Nem értem, ha van 30 fps-ed, oda minek 50-es antiflicker?
Ha valami fény nagyon villogna egy bulin, állítsd 50-re, és vedd 50/25 fps-sel.
Elvégre Európában vagyunk
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Valami region-t keress PAL/NTSC.
Legalábbis Hero1-től 6-ig biztos így van. Újabbakat nem ismerem.
De macerásabb mint az Osmon.. -
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Teljesen fluid (már amennyire az lehet 50p alatt bármi) a DJI a 60Hz-es monitoron, a Gopro pedig a mellette lévő 50Hz-es monitoromon.
Mi a gond? -
hibavissza
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Gopro 25p, DJI 30p. Azért tűnik jobbnak a DJI. 25p-t nem érdemes használni. Mindig lesz judder. 24p jobb, mert ott 2,5-ös szorzó miatt kisebb a judder az általánosan használt 60 Hz-es monitorokon. YT nem támogatja a VRR-t.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
a yt kisebb bitratan ujratomorit.
de frame-eket azert nem dob el..
dobd fel az eredetit drivera. -
zsoca29
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
youtuben mind2 darabos...
-
Alabástrom
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
De, nagyon is féltem, ezért csakis protektorban űzöm a sportot. Így a GoPro alatt is van a mellkasomon egy nagy protektor.

-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én csak azt olvastam el, hogy jövő héten a csütörtökön-t már nem.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nem korai az? Mindegy ha lesz írjátok meg a topicban.
-
WinZol
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi, akkor ez felejtős!
Ha lesz vhol kihagyhatatlan ajánlat szóljatok.
A hivatalos oldal most 15% engedményt akar adni.
Az kihagyhatatlan??Köszi
-
speedyboy
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Szívesen
-
speedyboy
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nem, egy kulsos oldalon (kinguin), a 2023-as verziot.
-
jilian
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Engem is érdekelne!
-
Tomasonda
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
+1 a movavi-ra, sőt ráadásul valami furcsa módon 8k körül vettem meg a lifetime licenszt

-
speedyboy
csendes tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én azt használom, nem rossz, annyi, hogy 1080p-ig ingyenes, a 4K-s részért már fizetni kell. Egyszerüen nem találtam rendes vágó programot...
-
gonger
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hero 4 is tudja.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
sztem az is tudja, csak pt módban nem..
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Már hogyne lenne élőkép, Hero 7-em van és látom a telós appban a kamera képet, felvétel közben is.
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem 3+B (is) van, ott csak protune esetén nincs élőkép. Amúgy van
-
Czimby
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
OA4-ben sincs GPS külön megveszed a távirányítót 30-ert abba van.
-
Khaosz55
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nekem 8 mellé kell és 12-öt veszek. Egyrészt mert a 8 is használva lesz, így gondolom nem lesz brutális eltérés a színekben. Másrészt engem nem győzött meg az action 4 slow motion része amiket láttam tesztekben.
-
Czimby
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Miután 2 napot tölöttem el OA4 vs Hero12 infók videók stb.
OA4 a hétköznapi felhasználóknak jobb, felhasználói élmény jobb, a kezelhetősége, a mount-ja, 2 érintő kijelző stb. Nagyobb üzemidő, kevésbé hajlamos túlmelegedni, sokkal gyorsabban tölti az akkut mint a gopro.
Jó fényviszonyok közt kicsit gyengébb a képe mint a 12-nek, és a stablizátor is gyengébb, a kisebb felbontás miatt kevesebbet croppol a szélekből, könyebben bemozdul.
Valamint amit egyik videós sem emleget de ha jó a szemed látható, hogy sok esetben kevesebb a részlet a képén, az aszfalt texturája összemosódik, házfalakon a minta, vagy terepen a poros úton nem látszanak a kavicsok és hasonlók.
Cserébe viszont linearban nagyobb a látószöge(wide-ban stabival már fej-fej mellett vannak), és low light-ban tényleg jóval jobb a képe. Plusz kevésbé hordósít.
Hero 12
Ugye a hoszabb üzemidő nem az akkuidő mint reklámozták, hanem a kisebb túlmelegedési hajlamból adódik. A fogyasztása is javult kb 10%-al tovább bírja mint a 11.
A BT füles csatalakozás jó ötlet, csak a hangminősége roszabb a beépített mikrofonétól, viszont a felvételre mindkét hangcsatorna rögzül! És lehet hangvezérelni a kamerát vele, ami nem rossz ha pl kocsin kivűlre van rakva.
A HDR tényleg működik de felezi az FPS-t.
Amit nem reklámoznak pedig kellene:
Most már felvétel közben is látod a mobil kijelzőén amit a kamera lát, nem csak addig amíg el nem indítod a felvételt.
Gopro-nak is van gyorsmenüje mint az OA4-nek, a két gomb egyszeri nyomásával jön elő.
Az istenített DJI mount-hoz hasonlót lehet venni 20 dollárért am iráadásul 5 féle rögíztést is tud! Ha valaki az miatt döntene a másik mellett.
Biztosan kihagytam pár dolgot, de hirtelemn ennyi.
Összegezve, a OA4 az átlag usernek jobb, a GoPro pedig azoknak akik a legjobb képmiőséget keresik és tényleg akciókamerának használják, ahol a stabi az egyik legfontosabb tényező.
Én berendeltem a 12-t, jó lenne ha kevésébé hordósítana, nekem ez a legnagyobb fájdalmam vele, de a 40e Ft-os árkülönbség sem smafu.
Ráadásul vin már itthon GoPro akku + töltő és pár kiegészítő ami igy használható vele. -
gonger
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
jogos, köszi
van egy opció most, hordtáska nélkül de 2 enduro és 1 sima akksival. kb 20 ciklus van bennük, a kamerát egy nagy drónon használták munkára. lélektani határ és büdzsé nálam erre 110 e Ft.
-
Sleek
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm sikerült megoldani.
Wlac Neked is köszönöm a program ajánlást
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Nagyon kivancsi leszek, holnap 15:00- jön a Hero 12 vs Action 4 videók áradata. Ha ott a GoProt hozzák ki nyertesnek akkor a youtuberek hülyének nézik az embert.
mondjuk nekem elő van készítve a della, rendelem amint lehet
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszi a tippet!
-
gonger
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm! Keresni fogok yt-on róla videókat. 7-esben gondolom black-ről beszélünk, amiben már a hypersmooth stabilizátor van, ugye? cserélhető akksiról nem is beszélve.
Black használtan 70 körül van, silver 50 alatt. 10 black használtan 110 körül. -
ViBo77
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Ha jól tudom a Virb Edit csak külön GPX fájlokat tud kezelni ... ki kell exportálnod valahogy a felvételből a GPS adatokat hogy meg tudd jeleníteni.
Ugye én külön bringás "kompútert" használok ami GPX-et szolgáltat nekem, így nálam sosem volt ilyen probléma.
-
urban racer
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Én telemetry overlay-ezek. Minden fillért megért-megjegyzem 2 éve vagyok előfizető, és rettenetesen elégedett vagyok. Juan-a fejlesztővel leveleztem, javasoltam módosításokat, illetve mikor pcről macre váltottam, semmi pénzt nem kért érte, átbillentette a licencem mac-esre és mehetett tovább. Előtte próbáltam párat, de kudarc volt mind
-
ViBo77
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Garmin Virb Edit-et próbáld ... ingyenes, csak kell hozzá egy javítás mivel az internet explorer támogatása megszűnt már!
A registry-ben módosítani kell valamit és jó is lesz ...
- Open Registry Editor (regedit.exe) and navigate to: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION- Create a new DWORD entry with the name VirbEdit.exe and HEX value of 00002ee1- Restart Garmin VIRB Edit and you should be good to go.vagy mehet parancssorból is:
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Internet Explorer\Main\FeatureControl\FEATURE_BROWSER_EMULATION" /v VirbEdit.exe /t REG_DWORD /d 0x00002ee1 -
válasz
SeniorTilla
üzenetére
nem fókusz gond, a gyors mozgás miatt és a szükségesnél kevesebb bitrate miatt blokkosodik a kép.
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Hero 6 ota minden évben szept 15-19 között jön az új kamera. Úgy tűnt a DJI is felül erre a vonatra a tavalyi Action 3 ugyanazon napon indulásával, de most az Action 4 1,5 hónappal előbb jön. Ha ma tényleg jön
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
25fps-ben nem csak azért érződik darabosnak a felvétel, mert a napsütésben túl rövid záridőt használ a kamera? (Persze ha nem használsz ND szűrőt)
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
KrAt
veterán
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Gondolkodom, hogy most vagy később vegyek (akkor a nyaralásra is elvinném), újat vagy használtat, nem tudom...

-
Hitch
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Köszönöm. Több tesztet fórumot olvasva én is erre jutottam....
Így lesz a 30-40ezres gyerek fényképezőből egy új Hero a gyártótól ha már akciós
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
annyi, hogy nem 2 klikkes, tehát érdemes átrágni először magad a doksin.
de megéri
-
ViBo77
senior tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
ezzel azért vitatkoznék .... sok bringás videót láttam már és ahol sz@r a stabilizálás ott egyszerűen elmegy az ember kedve a nézéstől mert csak ugrál a kép és semmit nem lehet kivenni a tájból/útból/élményből ...
-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sikerült

-
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Sikerült elindítani a Quik Desktopot, látja is a kamerát, de a Karma Gripet nem. Már mindent megpróbáltam, de a neten csak azok az infók vannak fent, amit a Gopro is ír a honlapján.
Találkozott már valaki ezzel a problémával?
Hogyan lehetne befrissíteni a gimbalt?
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
-
Márton
nagyúr
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Azta! próbálom megelőzi a jövőbeli, felesleges kérdéseket, hisz mindenkinek véges az ideje olvasásból (is). Igen, én is kaptam már ilyen választ és nem így reagáltam ("legközelebb majd nem kérdezek semmit"), hanem beláttam igazuk van, lusta voltam. Azóta inkább keresek először és ha rövid idő alatt nem kapok egyértelmű (!) választ a keresőtől, akkor pötyögök, kérdezek.
Mert ez egy olyan kérdés volt, amire a válasz egy egyszerű osztás ugyebár.
Tehát nincs olyan, hogy egy adott videómódban valakinél ennyi fér rá, másnál meg annyi, . 32gigás kártyára x megabites rögzítéssel y perc fér rá. Kész. Gopro oldalán is fennt volt az infó, látod, nem kellett túrni sem a netet. Ha az a kérdés, melyik videómódot használja, mert csak egy 32-es kártyája van, erre már jöhetnek olyan válaszok, hogy az én tapasztalatom szerint... ezt és ezt a videómódot kerüld... mert életlen... vagy recések az élek... stb."Azért van a fórum, hogy kérdezzünk"
Lehetőleg olyat, ami nem 2sec google keresés.."Felesleges kérdés is van"
Nyilván, ezért írtam azt, hogy meg tudja pikkpakk keresni ő is.ha pedig rákeresett, sőt korábban ezt a táblázatot látta is, akkor nem tudom mi oka megkérdezni a fórumozókat?
egyébként pedig: még egy kártyát mindenképp érdemes venni, mert mi van ha épp elhal a nagy hidegben az egyik? ne azon a párezer ft-on múljon egy jó esetben többszázezres síelés újraátélésének lehetősége évek múlva..
-
Tomasonda
tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
+1 Movavi, megvettem 25 euroért a lifetime licenszt, tök jó kis program, rengeteg add on-al
-
Tuninger
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Itt megtalálod a hivatalos üzemidőket amiket egyébként többé kevésbé hoznak is a kamerák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Nincs jel egyáltalán vagy?