Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
Egy pillanatra meglepődtem,mikor olvastalak...aztán ezt a videót megnyitva ott hagytam abba ,amikor elővette emberünk a hőlégfújót.
Ez nem az amiről beszéltem..."hackelgetni" mindent (is)lehet, aztán meg lehet izgulni vajon tényleg vízálló maradt e, stb...
Én nem erről beszéltem lehet e sufnituningolni ,hanem arról hogy gyarilag hogy tervezték meg...
Mint látható a nyolcast úgy tervezték, hogy csak "roncsolással"(ahogyan azt a mechanikai műszerész alapismeretek könyvben fogalmazzák
)bontható , míg a többi általam említett szériánál úgy tervezték meg hogy egyetlen kézmozdulattal le tudod csavarni a lencsét, az újat vissza , és biztos lehetsz benne ,hogy pont ugyanolyan vízzáró marad ,.mint amikor kijött a gyárból.
[link] első 30mp.
Valljuk be ,,ez azért nem ugyanaz ,mint amit te linkeltél
-
Gaborkik
tag
Kérdés, hogy milyen pénzügyi kereted van és milyen minőségre vágsz ? Saját tapasztalatom szerint: Hero 8 2.7k-ban szebb, Hero 10 4k-ban szebb felvételt készít, stabilizálás majdnem egy szinten van. Én majdhogynem megbántam a 10-re váltást, mert a hobbista /alkalmi videózó szintemen a 8 is elég tudású.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Canon BG-E11 Elemtartó Markolat (5D III, 5DS, 5DS R)
- Nikon D810 Full-frame, 36MP Workhorse Magas expószám, rendkívül alacsony ár!
- Canon EOS 5DS R váz (50MP felbontás, AA szűrő mentes) - Stúdió minőség a legkedvezőbb áron
- insta 360 x4 8K bontatlan új + kiegészítők ELADÓ
- Insta360 X5 - GO Ultra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)bontható , míg a többi általam említett szériánál úgy tervezték meg hogy egyetlen kézmozdulattal le tudod csavarni a lencsét, az újat vissza , és biztos lehetsz benne ,hogy pont ugyanolyan vízzáró marad ,.mint amikor kijött a gyárból.