Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Én síelésnél, nyaralásnál minden kártyát mentek a nap végén. 2-3- kamera van a fiaimmal, ami megy, és szeretjük vissza is nézni ,mi történt
Akkor meg már sima ügy a mentés, és másnap lehet üres kártyával kezdeni.Tavaly volt egy olyan esetem, hogy a Hero 7-ben utángyártott akku volt, amivel a felvételeket végigvette, de kb. 1 percnél megfagyott a kép és csak a hang ment tovább. Nem minden felvételnél csinálta, utólag jöttünk rá, hogy akkor, amikor nem eredeti akksi volt benne. Természetesen nap végén vettük észre. Marha bosszantó volt, hogy elveszett egy csomó jó felvétel, többek között a 4,5 km-es családi lesiklás is. Ha csak kamerán néztem, akkor rendben volt, ha nem tekereted végig a felvételt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tápos kibeszélő offtopik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Milyen TV-t vegyek?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Canon MILC: EOS R és M topik
- ASRock lapok általában
- Milyen NAS-t vegyek?
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor meg már sima ügy a mentés, és másnap lehet üres kártyával kezdeni.