Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Khaosz55
üzenetére
Én síelésnél, nyaralásnál minden kártyát mentek a nap végén. 2-3- kamera van a fiaimmal, ami megy, és szeretjük vissza is nézni ,mi történt
Akkor meg már sima ügy a mentés, és másnap lehet üres kártyával kezdeni.Tavaly volt egy olyan esetem, hogy a Hero 7-ben utángyártott akku volt, amivel a felvételeket végigvette, de kb. 1 percnél megfagyott a kép és csak a hang ment tovább. Nem minden felvételnél csinálta, utólag jöttünk rá, hogy akkor, amikor nem eredeti akksi volt benne. Természetesen nap végén vettük észre. Marha bosszantó volt, hogy elveszett egy csomó jó felvétel, többek között a 4,5 km-es családi lesiklás is. Ha csak kamerán néztem, akkor rendben volt, ha nem tekereted végig a felvételt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Eladó Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Eladó Xiaomi Poco F3 dual 6/128GB / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB CM MasterBox MB511 RGB 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor meg már sima ügy a mentés, és másnap lehet üres kártyával kezdeni.