Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
jilian
addikt
Mint ahogy itt mutatja az alján az értékelésnél.
Melyik márka a tiéd?
-
-
-
ViBo77
senior tag
A MaxLensMod előtét lencse miatt van ez, ami kvázi halszem optika, így annyira meggörbíti a "teret" hogy valótlannak látszik.
Majd nézd meg hogy ami kb középen van fa az egyenes és ahogy elhaladok mellette kvázi karika lesz belőle
Egyébként egy sima "analóg" trail bringa, semmi rásegítés nincs rajta ... a "Bemutatkozik Stumpi" videóban láthatod is.
Egyébként azt is figyeld meg hogy amikor 40+ Km/h-nál beletekerek, akkor mennyi a hozzá tartozó pedálfordulat (Cadence) és watt érték is ...
Sajnos az adatok a képhez való szinkronizálása rettentően pepecs meló, így +- 1 másodperc eltérés simán van benne néhol a valóshoz képest.
Szerk.:
Ja és a sebesség értékek tuti valósak, mivel a kormányon lévő Garmin Edgo 530 rögzíti és néhol még ki is vehető hogy pontosan mit ír ki, ami azért nagyságrendileg mindig hasonlót mutat mint a feliratozott érték! -
+1, csak én nem akartam kötekedni
Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel. (és terepen van ez a sebesség, ami sokkal durvább, mintha közúton lenne)Láttam már ugyanezzel a GPS szoftverrel készült síelős videókat is, és kiröhögtük a fiaimmal a sebességet amit kiírt. Kamu.
Aki ment már le 100-zal a Zoncolan-ról a műlesikló pályán, vagy 70-80-nal a Lavet Canalone-n, az tudja mi a sebesség, és az nagyon nem az, mint amit azokon a videókon látni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Assetto Corsa Rally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Autós kamerák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Apple iPhone 15 Pro - Black Titanium - 128GB - Akku: 87% - Megkímélt állapot!
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel. (és terepen van ez a sebesség, ami sokkal durvább, mintha közúton lenne)