- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tuninger
addikt
Egy lehelletnyi DJI kritika.
Van DJI nyakpántom: nem vagyok vékony gyerek bevallom, de kellemetlenül szoros. pólóban még oké, de pl most téli időszakban kabátban esélytelen volt használni. Illetve oldalt túlságosan szorítja a nyakat.
Van valakinek esetleg Telesin? azzal mi a tapasztalat?Volt DJI szelfi botom. Imádtam hogy nem a "csavarós" megoldással rögzül kihúzott állapotban, hanem simán kihúzod / összetolod és tartja a pozíciót. Sajnos az alján a tripod csatlakozó 1-2 hét után kiesett, visszaragasztottam. Most szánkózásnál egy esésnél eldobtam, darabokra hullott. Hát nem ezt várnám 10 rongyért.
Van esetleg valakinek olyan akciókamera szelfibotja ami 1.5 méter és nem csavarós megoldással kell rögzíteni? a Telesinek úgy nézem csavarósok, talán az Insta360nak van még nem csavarós szelfibotja. Az se baj ha tud lebegni a vízen kamerástól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Napelem
- Okos Otthon / Smart Home
- OnePlus 15R - régen minden jobb volt
- Futás, futópályák
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Új Alienware 16X Aurora QHD+ 240Hz G-Sync Ultra9 275HX 24mag 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest