Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Márton
nagyúr
válasz
Tuninger
üzenetére
Na, két ilyen és kész a VR180 kamera?
Szerintem már alapból is irtó nagy a fov, főleg ultrawide-on.
Épp tegnap állt előttem 3m-re egy egész óvodai csoport, közel 0 fényben.. Így kipróbáltam az Osmo3-at ultrawide-on. Belefértek, bár a kép két széle már homály és olyat görbül, hogy azt Nóra művésznő is megirigyelné
Btw. hogy is van, a 3-asnál kikapcsolhatatlan a zajszűrés, ezért nagy iso-n inkább homály lesz, mint apró zajos és a 4-en már kapcsolható, így utómunkában szebb eredmény érhető el? Osmo1-emen mintha nem lenne zajszűrés és ott igazán remek eredményt lehet elérni utólagosan a batch video processor-ral. Ismeri ezt valaki? Brutál mit tud ad ki magából és egész gyors!
Kiváncsi lennék ez vs Resolve-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kiváncsi lennék ez vs Resolve-ra!