Új hozzászólás Aktív témák

• czakof1946

tag

Üdv!
    Elnézést, hogy ebbe a fórumba írok, de talán ez áll legközelebb ahhoz, amiben segítséget szeretnék kérni. Beleolvastam a fórumba és látom, hogy vannak itt kerékpárosok is. Azok biztosan tudni fogják, hogy miről van szó.
    A téli, jeges, havas napokon, amikor kint nem lehet kerékpározni, görgőt használok /Tacx Genius Smart - T2080/ Ez egy intelligens szerkezet :) . A TV képernyőjén látom, hogy merre megyek. Ezeket a videókat kocsiból vagy kerékpárról veszik fel, valamilyen kamerával és ha megvan a hozzátartozó gpx fájl, akkor használható a görgőhöz, megfelelő szoftveres munkállatok után.
    Itt a fórumon az látom, hogy többnyire, magáról a Hero kameráról van szó.
    Kérdésem az lenne, hogy készítenek-e egy utazásról videót. Tehát olyat, ami az indulástól az érkezésig folyamatosan veszi az utat? és megvan hozzá a gpx fájl is.
    Én csináltam már videót egy kb. 1 órás utról a telefonommal. A szélvédőre volt rögzítve. Nagyon jó minőségű lett. A gpx fájlt pedig egy iPad rögzítette.
    Vannak angol, norvég, ausztrál "ismerőseim", akikkel cserélgetünk videókat. És letekerjük a felvett utakat.
    Abban kérnék segítséget, hogy tud-e valaki olyan fórumot, ahol ilyen videók/videó készítők találhatók.
    A You Tube-on sok kamerával felvett videó van, többnyire kamionosok teszik fel, de ezeknél nincs meg a gpx fájl. Próbáltam némelyikkel kapcsolatba lépni, de csak a videójuk van.
    https://www.youtube.com/channel/UCocsKBW6HM56O8KJQD_qfPA

Elnézést a hosszú szövegért.

Ferenc

Új hozzászólás Aktív témák