Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
BoB
veterán
válasz
exoduss
üzenetére
A 80 százalékos töltés a bypass charging-al azon kevés jó dolgok egyike ami még pixelen tart.
Otthon, munkahelyen, autóban a Pixel csak és kizárólag a vezetéken lóg, egész nap.
És ez nemhogy káros, hanem kíméli az akksit. Hívások, üzenet miegymás PC-n phone link-en, illetve autóban android auto-n.
De csak akkor megy ha 80-ra van állítva a limit.
-
Bferibörs
addikt
válasz
exoduss
üzenetére
Ha gyenge a térerő ,zuhan a töltés eléggé,két simnél akár duplán. Nekem 1 napot simán elketyeg,5- 6óra képernyő idővel,ha mobilnetet használok,t.kom,one sim. 20- 30 % között szoktam töltőre tenni,100%-ra töltöm lassú töltéssel. 9p xl.
A töltés,minden telefonomat eddig 100-ra töltöttem,gyors töltőt nem használok. 1-2 évesen tovább adom a családban. A 3-4 éves telók is birják a napot. Ha ennyi idő után meghal az akksi akkor csere,ha nem vesz újat az ember. Szóval szerintem el kell dönteni,hogy megéri e a 80%- os töltés azt a kb. 20-25 e Ft- ot akksicserével esetleg.
( Lenovó p2p telóm kb. 5-6 éves,zene,hangoskönyv h. használom esténként,köszöni jól van,kb. 2-3 hetente kell tölteni.😁 )
-
Divinity
őstag
válasz
exoduss
üzenetére
Apple Pay gyorsabb és biztonságosabb, na ez nem azt jelenti, hogy a Google Wallet lassú lenne vagy épp nem biztonságos de érezhető. Maga a netes integráció is kicsit más, nem annyira egy a Google Pay (netes) és a Wallet (contactless) meg talán kevésbé támogatott de ezt csak így érzésre mondom.
Ellenben teljesen OK, olyan 3 éve még a hajamat téptem a különbségeken és nem mertem csak úgy beugrani boltba sem ha nem volt nálam kártya is, akkoriban az volt egy erős indok, hogy visszamentem iPhone-ra, most semmi ilyet nem érzek
-
K82
őstag
válasz
exoduss
üzenetére
Itt sem bonyolult Google Pay ill. a Wallet; ha az alapértelmezett kártyával akarsz fizetni csak feloldod a telefont és kész.
A Wallet tudástára egyre bővül: most már Gmail-ből automatikusan hozzá tudja adni a hűségkártyákat, de pl. a boarding pass-okat vagy belépőket is tud tárolni.
-
Xaels
félisten
válasz
exoduss
üzenetére
Az Apple pay-t nem ismerem, de a GPay-t használom két bankkártyával is, egy CIB (Visa) és egy OTP (Mastercard) kártyával, simán feloldod a telefont, értesítési sávot lehúzod, ott a wallet, kiválasztod melyik kártya és érinted amikor kell. Néha kell ellenőrzésként újra azonosítani magad.
Új hozzászólás Aktív témák
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- ASUS routerek
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- OLED monitor topic
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
öszintés annyi ,hogy kevesebb ideig birja a telefonod egy feltöltéssel . Inkább azzal hosszabitod meg az életét az aksinak , hogy nem gyorstöltövel töltöd hanem egy max 10W-ossal ...hosszan

Csepy