Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeniBoy
aktív tag
Hálozat->TCP/IPv4->DNS->198.153.194.1 másodlagos 4.2.2.6 ennyi, te here

-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
-
dunc
nagyúr
Sziasztok nálatok se jó az oldal?
-
Zin
őstag
halóka!
Az a kérdésem amikor a http://maps.google.com fut Satellite modra váltok, s bejelolom, h fotokat is lássam.
Én hogyan tudok feltölteni fotokat ahol pl fotoztam s nincsen?Mert akkor szeretném jo minosegu fotokkal a bizonyos pontokat ismertetni, h bárki láthassa foton ha esetleg oda akar eljutni,utazni stb.Ez a panoramio hogy müködik? -
Apollo17hu
őstag
Hali!
Hogyan tudok olyan térképet készíteni, amin "területek" vannak bejelölve, nem pedig "pontok"? Pl. Budapest egyik kerületének beszínezése kékre.
-
tzimash
őstag
válasz
Brutális eb
üzenetére
nem mindegy, hogy melyik típus, konkrétan a 542/543/642/643-assal van a gond, nekem ez utóbbi van, ill. volt, mert már van egyfajta megoldás rá, igaz nem 100%-os, de jobb mint a semmi.
-
Pá
addikt
Tudja valaki, hogy tehetem be a google maps-ot a böngészőm keresőmotorjai közé?
Persze csak ha lehetséges egyáltalán.
-
Jofi81
őstag
Én régóta 64 biteset használok, gond nélkül ment ezen is. Most viszont újra kellett telepítenem SSD miatt, azóta nem megy, pedig ugyanaz a rendszer... Töröltem a cache-t, a cookie-kat, az előzményeket, ellenőriztem minden beállítást, amit javasolt a Google. Kikapcsoltam a tűzfalat, uninstalláltam az ajándékba kapott Bitdefendert, frissítettem Flash-t, Java-t. Kikapcsoltam a követésvédeltem, próbálkoztam kompatibilitási módban is. A helyzet változatlan. Ugyanez Firefox-szal és Chrome-mal is. Nincs több ötletem...

-
Mr.Csizmás
titán
-
GEPESZ66
veterán
Sziasztok!
Xperia X8 telefonja van a feleségemnek.
Az Android Market-en rákerestem a Google Maps-ra.
Két dolgot találtam:Google Maps és Google Maps Update.
Én az elsőt raktam fel.Fel kell-e telepíteni a másikat?
Elindítottam a feltelepített Maps-ot, de nem találok olyat, hogy menü, ahonnan eltudom indítani majd a térképrészletek letöltését?
A Maps-ban nem vagyok járatos, hogyan kell használni? -
tzimash
őstag
Sziasztok!
Erre valaki tud megoldást. Először böngésző problémának indult, de szerintem ez valami más lesz. -
Üdv.
Érdekességet vettem észre. [link]
(ez egy random térkép, a valódi tervezett útvonalnak csak egy részletét tartalmazza)
Az a lényeg, hogy a 4-es pontnál valamiért letérít az autópályáról, egy szomszédos határátkelőhelyre vinne át, holott ugye ez hosszabb út. Na most ez nem lenne akkora gond, viszont nem is lehet az útvonalat teljesen "visszahúzni" az autópályára, mindenképp a mellette lévő határátkelőhöz akar vinni, holott elvileg az autópályán lévő is nyitva van(tavaly nyitva volt, a neten pedig nem találtam semmiféle ezt tagadó bizonyítékot).
Nem eget rengető probléma. csak érdekelne, hogy annak van valami valós oka, vagy csak bug?
(Nem tudom, hogy régebben jól működött-e, nem néztem végig így még az útvonalat, pedig többször is jártam már erre.) -
WonderCSabo
félisten
Pl. itt.
-
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Nem tudja valaki, hogy miért nem jelzi néhány napja a Google Maps a BKV-járatokat a megállókra kattintva? Annyira király volt, hogy egy adott cím körül meg tudtam nézni az összes megállót és járatot, de most mindenhol csak annyit ír, hogy bkv.hu... A BKV-honlapja meg egy nagy fos szerintem.
-
Teasüti
nagyúr
Hogy lehet linkelni egy adott pontra a térképen? pl neten megmutassak vmit a másiknak.
-
RedAnt
aktív tag
Ha ezt látod:
akkor a böngésződben állítódott el valami. Töröld a cookie-kat és a gyorsítótárat.Ha így se látod, akkor várj türelemmel, amíg feloldódik az IP-d bannolása. Lehet túl sokat nézegetted a térképet mostanság. nekem legalábbis akkor volt ilyen problémám, amikor le akartam tölteni a világot

-
Oliverda
félisten
Másnál is lehalt a műholdas nézet?

-
kem
addikt
Találtam egy UFO-t London fölött

-
RedAnt
aktív tag
Tegnap frissült Budapest és környéke; idén augusztusi felvételekkel.
Még elérhetőek a régi műholdképek is, ezért össze lehet hasonlítai velük az újakat, ennek megkönnyítésére készítettem a Műholdfotóhasonlítót

-
Jazz
veterán
Vannak opciók, lehetőségek big big map-ok letöltésére, egy file-ban.
videó
Google map mker
G Satellite maps Downl.
G Sat Super GetMindegyikkel van valami.
- Proxy nélkül nem megy. Ha meg adsz neki egyet, akkor meg nem jön le, csak áll 0.01%-nál.
- Ha a Videó szerintit csinálod: Összeomlik a firefox mikor a sikeresen beöltött scrollozható 8000x8000-es képet elmentenéd Screengrab!-al. A max amit tudott kezelni az 4500x4500.
- A G Sat Super Get jó lenne, tölti is, de összeomlik.
- G Satellit Map meg: megadod neki a koordinátákat, ki is írja hogy 20000*20000 400MegaPixel, 1Gb *.Png, majd download, és erre letölt egy 50Mb-os txt listát a mozaik képekről. És tovább? Mit kezdjek vele!...Ha Ha valaki rájött hogy kell használni, vagy van egy tuti programja, az jelezze kézfeltartással.
Thx -
Kimmuriel
aktív tag
Még nem próbáltam ki (tekintve hogy nincs hozzá megfelelő telefonom
), de elvileg offline mobilos Google Maps használatára van lehetőség:http://sepacks.wordpress.com/2008/03/29/google-maps-offline/
http://www.mgmaps.com/Ha valaki kipróbálta, az visítson, mert engem is nagyon érdekelne! A második linken megadott weboldal fórum részében elvileg van fullosra legyártott teljes Magyarország térkép, tehát nem kell szarozni külön a cache-elgetéssel meg a térképszerkesztő progival...
-
Amennyire megfigyeltem, a WiFi "erősebb", mint a WAP-/net-kapcsolat, bár én a biztonság kedvéért meg szoktam szakítani az adatkapcsolatot, amennyiben WLAN-hálózatot használok.
Már rég volt dolgom a programmal, de emlékeim szerint "elfelejti" a már letöltött térképeket.
Zoomoláskor újraletölti az "oldalt".
Talán van a lementéshez külön program, én ennyire behatóan nem foglalkoztam vele. -
Elég kihalt ez a topic, de talán valaki erre téved és elolvassa:
- Ha bekapcsolom a WiFi-t, akkor - amennyiben eléri a hálózatot - arról tölt, vagy akkor is a szolgáltatói adatkapcsolatot használja?
- Azokat a részleteket, amiket a Google Maps egyszer letöltött, azokat elfelejti, vagy következő induláskor már nem akarja letölteni?
- Ha különböző méreteket használok (közelebbi, távolabbi zoom), akkor mindig külön tölti le?
- Le tudom valahogyan menteni a már letöltött térképeket?A válaszokat előre is köszönöm.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Céget akartam bejegyezni, létre is hoztam hozzá az accountot, ám mikor a cég adatait kéri be, a combobox-os listában nincsen benne Magyarország, sőt még nagyon sok más ország hiányzik belőle, talán 40-50 lehet a listában max. Viszont én már láttam Google Maps-on magyar bejegyzett vállalatokat, akiket megtalál a kereső nem is keveset, tehát mégis meg lehet csinálni, kérdés hogy hogyan??

-
Zolee_70
senior tag
Jó régi topic, de nem szeretnék újat indítani, mert a kérdésem idevág:
Elkészítek egy útvonalat a guglimapon (történetesen egy motorostúra tervet...), azt hogy tudom úgy elmenteni, hogy később felhasználható, szerkeszthető legyen?
(az oldal teljes mentésével nem sikerült)
üdv -
bandiras2
senior tag
http://www.youtube.com/watch?v=PCg1SpEan5k
Sok érdekes kép. A lancester anglia felett igazi unikque élmény! -
1010
őstag
nem tudom miért vagytok oda annyira ezért
3 éve lakok itt de a házam még mindig nincs rajta
kicsi a felbontása ahelyett hogy bazmeg feliratokat és gabona körket mutogatnának ezt az országot kéne végre rendesen megcsinálni -
Andie
őstag
Összegyűjtöttem néhány érdekes koordinátát, nézegessétek meg:
area 51
wtc
stonehenge
pyramids
sphinx
london eye
eiffel tower
parlament
mount everest
disneyland
taj mahal
kerkyra
golden gate bridge
white house
niagara falls
yellowstone
51 24' 31'' N, 30 3' 20'' E (Csernobil óriáskerék)
statue of liberty
+35° 21' 49.88'', +138° 43' 42.55'' (vulkán)
Titokzatos helyek (youtube-ról):
44°40'53.40''N 10°19'2.02''E
50° 0'41.36''N 110° 6'57.26''W
53°31'56.00''N 1°21'23.26''W
53°32'19.24''N 1°20'48.18''W
19°56'56.75''S 69°38'0.17''W
37°37'52.41''N 116°50'26.89''W
45° 7'27.71''N 123° 6'48.84''W
32°40'36.63''N 117° 9'27.32''W
37°24'9.90''N 116°52'1.05''W
További izgis, látványos helyeket várok, ha tudtok ilyenröl
-
rdi
veterán
nem tudja valaki, hogy a térképeket hogyan lehet lementeni koordinátákkal együtt ?
a térkép érdekelne,mert a geográfiai képet le tudom tölteni -
gabberthehun
csendes tag
Legutóbb mikor néztem a strandunkat még a régi 4-5 évvel ezelőtti kép volt fent most meg teljesen új. Nem tudjátok milyen időközönként frissítik a képeket?
-
Pandimakaay
tag
Jóez a google map, megtudod nézni műholdas képen hoyg merre laksz!!!
Egész részletesek a képek már a kisebb településekről is!
http://href.hu/x/2rrb -
RedAnt
aktív tag
Magyarország kicsit részletesebb lett
Eddig kb csak a Duna volt meg a Map nézetben, most néztem Budapestet, utcaszintű lett, szép részletes, egyirányú utcák jelölésével, stb.
Csak hogy kötözködjek is: de miért nagy U az utca, T a tér, stb
Érdemes hibrid nézettel is megnézni.
Ezenkívűl - a Dunakanyarban néztem - sokkal részletesebb felvételek vannak jópár településről mint eddig - jobbak mint Bp-ről... bár ott még utcák nincsenek. -
Bash
őstag
A bíróságon is bizonyított a Google Maps: Bővebben: link.

TéKrys!
5 mérföld, ez csúcsforgalomban 10-15 perc, éjszaka padlógázzal megteszem a hazautat 3 percen belül, átlagosan 7-8 perc.
-
-
moonman
titán
Google Maps Wallpaper Bővebben: link
megadod a helyet, felbontást és a zoomot, aztán vársz
-
Bash
őstag
A város, ahol lakom: Bővebben: link
A ház ahol lakom: Bővebben: link
A hotel, ahol dolgozom: Bővebben: link
Otthonról munkába: Bővebben: link -
gLes
őstag
Öhö

Egy-két link![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Bővebben: link -
benyo
tag
csak amerika van kész szvsz, mintha ezt írnák is az oldalon. amúgy tetszik az ötlet, térkép théma.
majd megcsinálják a srácok a virtual earth-ot, vagy mi a projekt neve, akkor fogunk csak nagyokat nézni....a satellites képre reádobhatod az utcaneveket, megjelenítheted az múzeumokat, látnivalókat, éttermeket, mosodákat, akármit, meg még mittomén,lesz benne -tól -ig legrövidebb, út kijelölős thémát is.
pulsz annyival nagyobb lesz a felbontása, h az embereket ki lehet majd venni, nem azt mondom , h látni lehet majd h kék-e a szeme vagy piros, de azt kb. milyen színű ruha van rajta, kicsinykét elmosódva igaz.
kíváncsi leszek, ha kész lesz az egész föld, ha bárhol lehet nézelődni
amúgy new york---->hoover repülőtér
[Szerkesztve] -
taltos
senior tag
Sehogy nem találom meg, hogy Magyarországon hol lehet bóklászni...
Mármint a maps.google.com- on. Valaki le tudná írni, hogy hogyan kell?
Köszönöm! -
Hypp
aktív tag
-
_cirmos_
őstag
mutasson nekem valaki katonai bázist! bár gondolom el vannak maszatolva... a legjobb az lenne ha a címeket írná ide valaki, pl. az area 51 levélcíme: Arizona, Sárfészek, Mexikói út 5. vagy valami ilyesmi.
-
-Jackson-
őstag
nemtűnik rossznak, csak elég zavaró pl az, hogy a városoknál egyik háztömb erre, a másik arra dől... jó tudom hogy egy képből nemtudják megcsinálni, de legalább ugyanabból az irányból készítenék a felvételeket...
-
lapa
veterán
jól beleoffolom ide a konkurenciát: néztem múltkor riportot azzal a csapattal, akik a microsoftnál fejlesztik a térképet. nemsoká működik és nagyjából azt tudja, mint a google. mind a kettő a lokalizált reklámokra épít. aszonta a fickó ha jól értettem, hogy végignéztek egy csíkot a keleti parttól a nyugatiig és nem találtak törést benne. komoly meló lehet a képek összerakása, mert végülis 2d-ben kellett leképezni a gömbfelületet.
-
Perjel
tag
Jól vettem észre, hogy katonai bázisoknál sokszor kitakarják a kényesebb területeket? Vagy csak olyan vacakok a képek?
-
BosX
aktív tag
ezek az amcsik nem aprózzák el ezt az útépítés témát úgylátom.
akármelyik várost nézem, mindenhol alap a 2*6-8-x sáv
Meg akkora parkolók vannak, hogy csak ahhoz kéne egy külön kocsi, hogy a boltból eljuss az autódig, ha messze parkoltál
-
Shim
őstag
nézd ha találsz jobb képet róla...a közelben nem találtam más helyet, kizárásos alapon ez az. a párhuzamos fekete csíkok egy szimpla út, vhogy az amcsiknak is el kell jutniuk a bázisra nem gondolod? mellesleg ha tényleg így képzelsz el egy tanyát az a te bajod. ez egy tanya: Bővebben: link
-
tiv83us
veterán
Voi'la

A haz ahol lakom:Bővebben: link
A hotel ahol dolgozom:Bővebben: link
ui:Ja egyebkent itt az egesz varos: Bővebben: link
/well, nem fert be a kepbe az egesz, de egy resze.../
[Szerkesztve] -
lapa
veterán
most nézem, a tanya két jobbra közeledő egyenessel az 51-es körzet? látom jó kis kifutókat csináltak a jószágoknak. mia rák a két párhuzamos feket csík jobb fent? kijárta a trakesz a nyomsávot?
különbenis biztos fake mert láttam a filmet és kéne lennie mellete egy harmincezer km-es űrhajónak. 2005 az okosok éve.
lehet elvontatták a trakesszal? -
pauly
tag
Képminőségre jobb mint a Keyhole. Magyarország nagyjából egész jól behatárolható.Főleg a keleti határrész. A közeljövőben várható esetleg majd nagyobb felbontás Magyarországról?
-
tiv83us
veterán
Megtalaltam a hazunkat, meg a munkahelyemet

Olcsojatek hulyegyereknek
-
ReJim
őstag
szép magyar hazánk:
ez meg valami kanada, vagy usa:
mod:
tiv83us: ott fent a mpa ról satelit-re váltasz!
itt:Bővebben: link
[Szerkesztve] -
tiv83us
veterán
Tudom biztos lama kerdes, de hogy lehet muholdas nezetre valtani?

Nekem csak rajzolt terkepet hoz elo... -
ReJim
őstag
pár hete, akartamneki topikot nyitni...
de sajna egyelőre európa nem annyira részletes, így számomra sok értelme nincsen
egyébként tényleg részletes.. és tök jó
new yorkot néztem 
google-nek csak a english -> hungary; hungary -> english fordítóját kellene + csinálni...
dehát azt senki sem hajlandó megcsinálni
-
Shim
őstag
már egy ideje fut a google érdekes kísérlete Bővebben: link
megjelenéstől kezdve rá vagyok kattanva, hihetetlen móka, órákat el tudok tölteni a műholdképek nézegetésével, egy-két jobbat (niagara, Area51, cape canaveral, tampa [Hi Bash
]) felraktam ide: Bővebben: link
haverokkal szoktunk versenyezni, minden nap más a célterület (''ki találja meg a legtöbb: katonai bázist, természeti csodát, közlekedési balesetet)
ha találtok vmi jót, osszátok meg, sztem buli
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Diablo IV
- Horgász topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ejj ejj google....Magyarország nem létezik ? 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)