Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv.
Érdekességet vettem észre. [link]
(ez egy random térkép, a valódi tervezett útvonalnak csak egy részletét tartalmazza)
Az a lényeg, hogy a 4-es pontnál valamiért letérít az autópályáról, egy szomszédos határátkelőhelyre vinne át, holott ugye ez hosszabb út. Na most ez nem lenne akkora gond, viszont nem is lehet az útvonalat teljesen "visszahúzni" az autópályára, mindenképp a mellette lévő határátkelőhöz akar vinni, holott elvileg az autópályán lévő is nyitva van(tavaly nyitva volt, a neten pedig nem találtam semmiféle ezt tagadó bizonyítékot).
Nem eget rengető probléma. csak érdekelne, hogy annak van valami valós oka, vagy csak bug?
(Nem tudom, hogy régebben jól működött-e, nem néztem végig így még az útvonalat, pedig többször is jártam már erre.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- 270 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest