Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jazz
veterán
Vannak opciók, lehetőségek big big map-ok letöltésére, egy file-ban.
videó
Google map mker
G Satellite maps Downl.
G Sat Super GetMindegyikkel van valami.
- Proxy nélkül nem megy. Ha meg adsz neki egyet, akkor meg nem jön le, csak áll 0.01%-nál.
- Ha a Videó szerintit csinálod: Összeomlik a firefox mikor a sikeresen beöltött scrollozható 8000x8000-es képet elmentenéd Screengrab!-al. A max amit tudott kezelni az 4500x4500.
- A G Sat Super Get jó lenne, tölti is, de összeomlik.
- G Satellit Map meg: megadod neki a koordinátákat, ki is írja hogy 20000*20000 400MegaPixel, 1Gb *.Png, majd download, és erre letölt egy 50Mb-os txt listát a mozaik képekről. És tovább? Mit kezdjek vele!...Ha Ha valaki rájött hogy kell használni, vagy van egy tuti programja, az jelezze kézfeltartással.
Thx -
Kimmuriel
aktív tag
Még nem próbáltam ki (tekintve hogy nincs hozzá megfelelő telefonom
), de elvileg offline mobilos Google Maps használatára van lehetőség:http://sepacks.wordpress.com/2008/03/29/google-maps-offline/
http://www.mgmaps.com/Ha valaki kipróbálta, az visítson, mert engem is nagyon érdekelne! A második linken megadott weboldal fórum részében elvileg van fullosra legyártott teljes Magyarország térkép, tehát nem kell szarozni külön a cache-elgetéssel meg a térképszerkesztő progival...
-
Amennyire megfigyeltem, a WiFi "erősebb", mint a WAP-/net-kapcsolat, bár én a biztonság kedvéért meg szoktam szakítani az adatkapcsolatot, amennyiben WLAN-hálózatot használok.
Már rég volt dolgom a programmal, de emlékeim szerint "elfelejti" a már letöltött térképeket.
Zoomoláskor újraletölti az "oldalt".
Talán van a lementéshez külön program, én ennyire behatóan nem foglalkoztam vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenMediaVault
- Spórolós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Android szakmai topik
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Thermalright Assassin X 120 V2
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Thx
), de elvileg offline mobilos Google Maps használatára van lehetőség: