Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
Új hozzászólás Aktív témák
-
falcon1
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával küzdök pár napja.
A google maps megnyitásakor eddig a kezdőoldalon Budapestet hozta be, gondolom az IP cím alapján, ami meg is felel a valóságnak (vezetékes internet kapcsolatról van szó.) Pár napja azonban egy vidéki városra pozicionál állandóan. Ha engedélyezem a helyadatok elérését és a jobb alsó sarokban lévő célkereszttel frissítem a helyzetemet akkor is odahúz, illetve a kereséseknél is ezt veszi figyelembe.A böngésző (Firefox) beállításaiban a geo.provider.network.url-t az alapértelmezett google-ről módosítottam a mozillásra, így ha befrissítem a helyzetemet akkor már jó helyen vagyok. De ezt nem jegyzi meg sokáig, ha másnap használom a térképet vagy a keresőt megint a hibás helyet használja a kézi frissítésig.
Mintha a google módosította volna az adatbázisában ehhez az IP-hez a helyet. Tapasztalt már valaki ilyet? Hogy lehetne módosítani/visszaállítani?
-
Doggy dog
senior tag
Sziasztok!
Használom az idővonalat, kb 3évet látok visszamenőleg.
Haszálom a jegyzet részt és kb. 2 hete nem lehet beleírni.
Pontosabban beleírok, kiírja változások mentve és kilépve nem mutatja a jegyzetbe írt szöveget.
Visszalépve a jegyzet írásba sem mutatja a beírt szöveget.
Régebbi beírást sem módosítja....
Mi történhetett?
-
benzol
aktív tag
Van erre egy Google alkalmazás a Family Link, itt a gyerek és a szűlői account összekapcsolásával létrejön egy csoport ahol a szülők figyelhetik a gyerek helyzetét (integrálva a maps-ben), illetve egyéb beállításokat is ezközölhetnek a gyerek telóján (képernyőidő korlátozás, app idő korlátozás stb.. ezt döntse el mindenki mennyire egészséges és mennyire hatásos.
Mi már túl vagyunk ezen
, nálunk már inaktív a dolog.
Egyébként nem meríti extrém módon a telót a tapasztalatok alapján, ez nem egy live tracking app. -
MC Pite
veterán
Smsben elküldeni egy-két szót szerintem annyira nem bonyolult. Akár a 'Hol vagy' is lehet. Wifi/mobilnet nélkül is megy (főleg lakotton kívül akadozik a mobilnet, pont ahol legjobban kellene hogy lássuk hol a másik; bár a telekom városban is tud sok helyen akadozni). A google helyzetmegosztás folyamatos x órán át, délutánra lemerülhet a telefon.
Vannak erre picike appok is (sms locator kulcsszóra, de nem mind működik faszán, és másra us használom a macrodroidot). Egész családba be van állítva, kivéve hugom, mert almás, arra nincs ilyen.
-
v.attis
őstag
Alkalomadtán, nem folyamatosan. Megnézni, hogy suliban van-e vagy elaludt, meg ilyesmi.
A fiókjában regisztrálta a születési dátumát, ezért a térkép nem engedi az állandót, mivel kiskorú.
Vlami egyszerű és érthető megoldás kell, amit anyuka is simán kezel és ért, nem sms, meg ilyesmi.
A Google térkép helyzetmegosztása nekünk tökéletesen megfelelne, csakhát....
Olyan fiókot meg nem akarok csinálni amiben nagykorúnak hazudjuk, ha van remény, hogy youtube-on vagy bárhol kap valami szűrést a telefonja, akkor legalább az maradjon életben... -
v.attis
őstag
Sziasztok!
Google térkép-ben hogyan lehet beállítani a gyerek helyzetének megfigyelését?
A google szabályai szerint 16 év alatt csak 24 órára engedélyezi a rendszer a helyzetmegosztást, az én gyermekem meg 13...
Csak külön alkalmazással működhet? -
classic B
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok elmenteni vagy kedvencek közé tenni olyan útvonaltervet, amelyikbe megállóhelyet is beraktam? Ha csak simán A-ból B-be tervezek, akkor megjelenik a kitűzés gomb, de ha A-ból B-be C-n keresztül tervezek, akkor semmilyen opciót nem látok. (Android alkalmazás)
-
MC Pite
veterán
Más navigációknál is úgy van, hogy a célt küldi le, nem az útvonalat igazából.
#380Runo hozzászólása segíthet.Másik megoldás a google mymaps...

Leírás hogy hozzunk létra saját útvonalat, hogy nyissuk meg telón és indítsunk rá útvonalat: [Use Google My Maps to Send a Custom Route to Your Phone] illetve [How to Create a Custom Route on Google Maps]
-
törölt tag
Magyarázza meg nekem valaki légyszives, hogy ha megtervezem az útvonalat PC-n a googlemapsson, majd az útvonaltervet átküldöm telefonra, akkor az miért nem ugyanazon az útvonalon fog menni?!

-
Kéne nekem egy kis segítség a mobilos Térkép alkalmazáshoz.
Van egy olyan rész, hogy Beállítások -> Címek szerkesztése.
Na, itt nálam van 360 munkahelyi cím, pedig én egyet sem vittem fel. Ráadásul minden ember négyszer szerepel egymás után.
Hogy lehet ezt hatékonyan törölni. A hatékonyságon van a szó, mert egyesével tudom törölni, de minden cím kitörlése 4 koppintás, elkopna az ujjam, mire 360 sort törlök

-
Kiakaszt ez a sz**. Szüleimnek kellene útvonal, 80%-ban tudják fejből merre kell menni, csak megerősítés. De rohadtul nem dobja most be azt az útvonalat, amit tegnap, ami jó lett volna. PC-n, weben át lehet szerkeszteni, megadni az érintendő településeket, de ha azt átküldöm telóra, akkor az alap útvonalak jelennek meg, amit a maps talált ki.
-
zoltanz
nagyúr
Google maps elég elavult, az hagyjám, hogy Balatonnál 10 éve készült utcaképek vannak. pl Balatonfüred. (Még keleti magyar "tempóban" is komoly változások voltak azóta. ) Megyeszékhelyeket nézve is hasonló a helyzet pl Veszprém.
-
noorbertt
őstag
Sziasztok,
Van valami bevált mód arra hogy a Google térkép utca nézetét tudjam frissíteni ?
bocs ha volt róla szó nem használtam a keresőt
-
törölt tag
válasz
venom8888
üzenetére
No, aránylag gyorsan találtam megoldást az Igo Primo fórumban, gondoltam érdekelhet téged is!
ITN Converter nevü kis progit feltelepíted PC-re, szépen megtervezed rajta az útvonalat, ezután elmented "google maps" formátumba, amit ha átküldesz a telóra, már arra visz, amerre szeretnél menni.
Van tutorial videó is róla!
-
törölt tag
válasz
venom8888
üzenetére
Na most ugyanezt akartam én is kérdezni, de előtte még picit nézegettem a fórumot, hátha nem is kell kérdeznem.
Pont most én is PC-n szépen megterveztem egy útvonalat, azt elküldtem telefonra, és csak a kiindulási pont, meg az érkezési pont ugyanaz, a haladási útvonal teljesen más!

Megpróbáltam, hogy elküldöm e-mailben, és onnét nyitommeg telón, de ua.
-
Beni2360
félisten
Szisztok, vona egy kerdesem hogyan tudom torőlni az elozmenyeket ?
Probalkoztam kulonbozo cimekkel de most a listabol nem tudom torolni. Nem lettek elmentve. Valadzokat elore is koszonom.
-
-
venom8888
őstag
Sziasztok. Meg terveztem az utam Google map ban PC-n, elkuldtem telefonra hogy majd azon menjek. De szinte legvonalban adja meg az utat a cel varosig, nem ugy ahogy en terveztem meg, ennek mi a baja?
A masik hogy probaltam az hogy a telefonon akartam megtervezni az utat a google maps-on, de ott meg nem enged azt hiszem olyan 10 koruli pontot megadni az utazashoz, ami elengedhetetlen,mert ha nem adom meg, akkor keresztbe akar vezetni a terkepen, legvonalba a cel fele. Miert nem lehet megadni tobb koztes pontot? Az ideg szet vet, 4 oraja baszakodok ezzel. 2000 km es skociai utat tervezek,de egyszeruen nem engedi a terkep hogy meg tervezzem 100% osan. Sygicnek elo kell fizetni a travel valtozatara amugy nem tudom elkuldeni a terkepet a telefonra amit PC-n terveztem. A Goggle maps, nem enged 10 nel tobb koztes pontot. Igy hogy tervezzek utat ,de most komolyan!!
-
Sziasztok,
Android Auto-val használom a Maps-et és amig a telefonon látom a sebességmérőt, az AA-n keresztül nem. Ez hiba, vagy valamit rosszul csinálok?Üdv,
Z
-
Drughi
addikt
Üdv,
Utcaképen meg tudom nézni az eggyel korábbi felvételt?
2020-as a legfrisebb, de szükségem lenne a korábbira. -
qqzs
őstag
Ja es van olyan terulet pl a Pilis ami iMappen 3d de gMappen csak 2d.
-
merqree
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
merqree
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szedd le a google earth-ot.
Bocsi...
-
qqzs
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Google earthbe vissza tudsz menni idobe
-
merqree
őstag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Nem lehet, hogy Google earth-tel nézted?
Futottam már bele ilyenbe én is, Szegeden, teljesen magyar “identitással” -
T0mBd1gg3R
veterán
Sziasztok! Érdekes dolgot vettem ma észre. Néztem egy németországi helyet ma mapson műholdkép nézetben a céges laptopomon, német internet van a cégnél vpn-en keresztül. Friss műholdképeket láttam május-június környékén készülhetett egy épp bontás alatt álló épület alapján.
Itthon is meg akartam nézni, de itt már régebbi műholdképeket látok magyar nettel.
Eltérő műholdképet látnak különböző országok lakosai? Miért? -
cserewarrior
csendes tag
Sziasztok!
Márciusban Olaszországba kell utaznom, Verónába.
Van rá lehetőség hogy letöltsem offline módban ezt az útvonalat?(iOS)
Nem enged sokat sajnos.
Köszönöm szépen! -
Leki78
tag
Sziasztok! Van arra lehetőség, hogy az egyik Google accountomon lévő összes Google maps beállítást, mentett helyeket, idővonalakat, szóval mindent. Át lehetne-e emelni és másik Google accountba? Ha igen milyen módon?
-
Kis Tigris
tag
Átnéztem mindent ami eszembe jutott. Pay-al soha nem fizettem, szóval ott cím se volt megadva soha. Egyedül a GoogleMaps-ban volt otthon meg munkahely cím behjelölve. De azok is rég ki lettek javítva az újra. Ezek ellenére, mikor megnyitom, mindig a régi városom régi kerületem felett nyílik meg, nem ott, ahol most lakom, ami be van írva lakhelynek. Tudom apróság, de bosszantó apróság
-
qqzs
őstag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
Google account beallitasokba melyedj el
-
qqzs
őstag
válasz
Kis Tigris
üzenetére
google account cimed nincs a regin hagyva vagy valami payment accounton?
-
Kis Tigris
tag
Sziasztok.
Még mindig küzdök azzal a problémával, hogy a Google térkép megnyitásnál a régi városom és kb a régi házunk környékén nyílik meg, holott már 2 éve elköltöztünk onnan. Az "otthon" pozició is rég át van írva...Valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a hiba?
-
qqzs
őstag
Az hogy lehet vagy hogy lehet hozzaferni 3D adatokhoz, ami nincs google mapsen de van iMapsen. Pilis megvan 3D szkennelve ha Ipadon nezem iMapsel de Meg Google earth pron sincs fent
-
Silentfrog
veterán
Elég régen volt hozzászólás, hátha.
Szerintetek mit tudnék tenni hogy a maps-ra feltöltött képek ne pocsék minőségbe kerüljenek fel a térképre. Direkt fotós mobilom van de a képek minősíthetetlenül vacakok mire felkerül , ok nem is lenne ez nagy gond ha másé nem lenne sokkal jobb minőségűek. Mit tudok tenni a minőségjavítás érdekében. -
Üdv! Nagyon ritkán van szükségem GPS-re, eddig a Google Maps teljesen megfelelt Android Auto-n keresztül használva. Az utazások előtt átnézem midig, hogy merre akar vinni. Van-e lehetőség ugyanakkor felülírni a tervet, ha a 2-3 felajánlott lehetőség közül egyik sem tetszik. Köszi!
-
Soulfly842
addikt
Elég komoly jelölőpont mennyiségem van egy google saját térképen, viszont az a tapasztalatom, hogy amég a PC ezt jól kezeli, addig mobilon elég szedett-vedett módon (importált excel fájlból lettek feltöltve az adaatok).
Nem jelennek meg a jelölők nevei pl. Más helyek nevei, ezt néha elég szeszélyesen is kezeli (hosszan rányomva jelenik meg csak a név rendesen, de néha ez is elszáll, újra kell indítani ilyenkor az appot)
A jelölő színeket sem látom, hogyan lehetne módosítani mobilon, vagy értelmesen megjegyzést írni hozzá (a kettő együtt lenne fontos)
Nincs valami jobb megoldás erre? Elsődlegesen nekem mobilon kellene, hogy jól megjelenjenek nekem ezek.
-
dennis.nol
tag
Sziasztok!
Bocsi ha láma a kérdés...
Az miért lehet, hogy sima közelítéssel nem mutatja a cég adatait a térképen? Ha beírom keresőbe megtalálja, mutatja. Már változtattam is egy kicsit a helyen (mert külterület, nincs pontos címe), de nem segített.
Természetesen régebben mutatta, de valamikor a múlt héten néztem rá és már nem volt automatikusan fent.
Előre is köszönöm.
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Úg ynézem 10 réteget lehet egy térképen megjeleníteni. Van valami okosság amivel ezt meg lehet növelni? 15 térképet szeretnék összefésülni.
-
repvez
addikt
tudja valaki, hogy mi értelme van a PC-s mapsban annak a funkcionak, hogy szerkeszthető az utvonal ugy hogy az egérrel oda huzod ahogyan szeretnéd, de ha át akarod küldeni a telefonra akkor nem veszi figyelembe és csak azt küldi át ahogy saját maga megtervezi?
A telefonban, meg nem lehet modositani huzással az utvonalat.A köztes megállok meg max talán 6 lehet.
A wazze meg csak egyet enged. valaki estleg tudja, hogy ez a funkciot, hogy lehetne használni és hogy azt az utvonalat küldje ki a telefonra amit megszerkesztettem ? -
-szabi-
addikt
Hi
Pár hónapja lementettem egy településhez tartozó terület határát.
Most viszont nem jövök rá, hogy csináltam.
Esetleg valaki tudja?
üdv -
istvan170
aktív tag
Sziasztok! Az a problémám, hogy a mentett helyeim közül alapesetben nem jelenik meg mindegyik, csak körülbelül a 70%-a. Hiába húzogatom, kicsinyítem, nagyítom a térképet. Ha viszont rákattintok valamelyikre, akkor megjelenik az összes többi is. Lehet ezzel valamit kezdeni? Asztali gépen, chrome alatt van ilyen gondom, iPhone-on nincs.
-
KrAt
veterán
Sziasztok,
az hogy lehet, hogy az asztali böngészős módban más a műholdtérkép (régebbi), mint mobilos Térkép app-ban?
-
dionaea
őstag
Bezzeg AA n a sebességet és a jelentést nem sikerül elő varázsolni
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvan adva egy város, városrész vagy utca. Én abba el tudok menteni adott pontokat? pl.: Hogyan melyik sarkon mi van? Elmenteném és ha újra megnyitom, akkor is mutassa?
-
Blue meth
senior tag
Ide is beírom, hátha vágja vki. Szóval PC-n átköltöztem Firefoxról Chrome-ra, viszont vmi gebasz van a Térképpel. Ha megnyitom, akkor Debrecen jön fel, pedig helymeghatározás elvileg be van állítva, és természetesen az otthoni illetve a munkahelyi cím is el van mentve. Telefonon (iOS) és Firefoxban a lakhelyemnél nyitja meg a térképet. Tudja vki hogy ez mitől lehet? Miért pont Debrecen, és át lehet-e állítani?
-
-
Oldman2
nagyúr
Azt mondja nekem a Google Maps, hogy a Térkép alkalmazás offline üzemmódban van.
És gyakorlatilag nem lehet vele semmit csinálni...

Hol és mit kellene visszakapcsolni benne?
-
repvez
addikt
üdv , tud valaki arra megoldást, hogy , hogyan lehet több útvonalpontot megadni a mapsban az egész világra nézve, , hogy kiírja a távolságokat is mint mikor a kocsira tervez ?
Mert most ha olyan célállomást adok meg ami csak repülővel közelíthető meg akkor nem enged további útpontot megadni, nem lehet keverni a közlekedési eszközöket közte.
ÉS ilyenkor csak a két pontot összeköti és csak egy időt is ,de nem írja ki a távolságot .Van valahol olyan alternatíva ahol a repülő és a kocsi útvonalakat egyszerre lehetne több pontba megadni és esetleg még vizuálisan is mutatná ?
-
Apollo17hu
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Megoldottam. Vmi extra opció (budapesti kerékpárutak?) volt bekapcsolva, azt kellett kinyomnom. Az a fura, hogy miután kikapcsoltam, el is tűnt az opció, szóval még screent sem tudok mellékelni.
-
Nippel
tag
Sziasztok!
Tudnátok abban segíteni, hogy tudom az útvonal tervet kézzel újra rajzolni? Egyszer sikerült alkalmazásban hogy kézzel kijelöltem hogy a főuton szeretnék menni és nem az alsó utakon. Sokszor a 2 vagy több felajánlott útvonal levisz pályárol stb holott nekem jó lenne ha lehető legtöbbet mennék pályán, de azt nem ajánlja fel soha.
Válaszokat köszönöm! -
dionaea
őstag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Kapcsold ki a forgalm mutatását.
-
vétó
aktív tag
válasz
Mela Kehes
üzenetére
Asztali gépen a térkép menüjében kiválasztod a "Saját helyek" menüpontot (Your places), aztán a felső menüsorból a "Téképek" (Maps) menüpontot, és akkor alul lesz egy link térkép létrehozására (Create map). Ott találsz rajzeszközöket a térképen, amivel fel tudod rajzolni az útvonalat
-
Mela Kehes
addikt
Üdv!
Útvonalat hogyan tudok bejelölni a térképen? Például ha nyaralni megyünk és az útvonalon piros vonal fut végig.
-
-szabi-
addikt
Hi
A térképnek van olyan szolgáltatása, hogy területre közelítéskor az ott készült fotókat alul megjeleníti és az ikonkép felett tartva az egeret vonalat húz a készítés helyére.
Ezt a funkciót nem tudom használni.
Eleve nem is enged csak úgy képet feltölteni, hozzá kell rendelni a térképen egy helyszínhez ezután viszont a képek adott helyszín alatt gyűjtve érhetők csak el.A fényképeim tartalmaznak gps információt a képernyőmentésen látható módszert mégsem tudom megcsinálni?
Ezt a módszert, hogy kell csinálni?üdv
-
Themes
aktív tag
Üdv. Ha rábökök egy helyre, a GPS kordinátáját hogyan tudom megnézni?
-
Orionk
senior tag
Sziasztok,
Hogyan lehet GoogleMaps-en légvonalban távolságot mérni? köszönöm.
Üdv.
-
repvez
addikt
esetleg ha már amugy is kémkedik utánam ,hogy merre járok a felkeresett helyere vezető utakat nem lehet valahogy megjeleniteni és a többször használt utvonalakat más szinnel jelölni ?
Minden hónapba küldi az összesitést és ott meg lehet nézni az utvonalat , és feltesz pár kérdést is ha nem tiszta hogy jártam e az adott helyen.
Ezeket az utovonalakat lehet e valahogy a fő mapra is feltenni ? -
repvez
addikt
üdv, nem tudom, ki mennyire járatos a google mapsz lelki világában, de vagy egy furcsa rész amit nem értek benne.
ugye a térképen be lehet jelölgetni különböző helyeket, hogy a mentés résznél, hogy megnézném és csillagozott helyek stb..
na mármost én ahova el szeretnék jutni arra a helyre teszek egy jelet, hogy megnézném, ilyenkor egy zöld jelet tesz a térképre. ahol már voltam akkor a csillaggal megjelölést használom ilyenkor egy sárga csillagot tesz.A probléma ott jelentkezik, ha távolról mondjuk egész Europát mutatva nézem . ilyenkor pl ha Londonban 10 hely van bejelölve amiből 8at csillagoztam , 2őt meg megnéznék akkor igy kinagyítva nem a többségben lévő csillagos jel jelenik meg Londonnál hanem a zöld. És igy úgy néz ki mintha még nem jártam volna Londonban. Igy egy kicsit zavarossá teszi a megjelenést.
-
Hol ehet beállítani, hogy mutassa a sebesség határokat és a traffipaxokat? Miért kell minden alkalommal beállítani a fizetős utam elkerülését? A Maps go -t is feltettem, de az még bénább a távolabbi nézőponttal.
Nincs egy normális ingyenes gps program se. Pedig csak annyi kéne, hogy traffipaxok, sebességhatár, torlódások, meg sávok városon belül. -
picur10
aktív tag
Sziasztok! Maps-szel (de akár bármilyen más alkalmazással) meg lehet oldani, hogy egy megadott útvonalat bejárjon a streenview-val? (verseny útvonalát meghatározva szeretnénk megnézni az környezetet, útvonalat)
-
djsunstealer
aktív tag
Sziasztok! Lehet, hogy amatőr a kérdésem, de hol tudom előhívni azt az offline útvonaltervet, amit minden hónapban ment a telefonom? Budapest-Keszthely útvonal általam megadott "köztes" pontokkal. Mobilnet nincs, GPS elég. Amikor az utvonaltervre megyek, nem találom azt a mentett szakaszt se mobilon se böngészőben. A lényeg, azon az úton szeretnék menni, amit én állítottam be.
Köszi a választ.:) -
Brogyi
őstag
Nagyon meg tud szívatni az akkumulátor kímélő üzemmód. A kikapcsolása is trükkös, legalábbis nekem az volt, és sok más embernek is. Például a Waze megjelent elsőre az alkalmazásonkénti akkumulátor kímélő menüben.
A google map már rendszer applikáció/alkalmazásnak számít, így azt másképpen kell megjeleníteni (jobb felső sarok 3 pont). Csak egy tipp. Természetesen ha Android Auto van akkor azt is, az is rendszer alkalmazásként jelent meg a telómon. Furcsa.
-
totopad
senior tag
Hali, van arra valami megoldás, hogy a google maps nem ad hang navigációt?
Már minden lokalizációs, hang jogosultságot tökömtudja mit engedélyeztem, de egyszerűen nincs hang navi, két szifonon se.
11 Pro-13.5.1, i6-utcsó sw -
Brogyi
őstag
válasz
gangstagergo
üzenetére
A benzinkút alatt lévő ikonra katt, és a forgalom ikont válaszd ki. Most a kerékpár van kiválasztva.

-
gangstagergo
senior tag
-
csab2
veterán
Én azt hittem, hogy a telefonon lévő Google Maps és az interneten lévő Google Maps teljesen megegyezik.
Ma meglepődve tapasztaltam, hogy ez nem így van. A telefonon (iPhone) lévő Google Mapsen a műholdas nézetben találtam olyan épületet, ami az internetes (Win 10, Chrome) verzióban még nincs rajta.
Ez általános/gyakori jelenség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, nálunk már inaktív a dolog.