Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Sziasztok! Lenne egy hülye kérdésem, ami lehet csak engem zavar... "My first world problem"
A Chrome fejlécében a Google keresésnél korábban mindig feljött egy olyan gyors opció (vagy nem tudom mi a neve pontosan), hogy Térkép és/vagy Helyek. A fejléc elemei eddig - legalábbis nekem úgy tűnt - hogy viszonylag statikus volt.
Pár hete ez nem így működik, hanem a kereséstől függően ad be ilyen gyors opciókat, és a Térkép / Helyek vagy feljön, vagy nem, de leginkább nem.
Mivel gyakran keresek helyeket, címeket, nekem kényelmes volt, és megszoktam, hogy csak beírtam a keresőbe, majd felül ráböktem arra, hogy térkép, és már ugrott is a GoogleMap-re bejelölve a célt.
Most meg össze-vissza vadászni kell, hogy hol érem el éppen a GoogleMap-et, mert vagy alul rakja be kis méretben, vagy oldalt jelöli külön kis boxban, esetleg lejjebb pár sorral, a Helyket adja be, szóval eléggé katyvasz. Nem értem mi értelme volt ezt variálni. Ne ő akarja eldönteni, nekem mikor van rá szükségem, vagy nincs éppen.
A kérdésem, hogy ezeket a fenti gyors opciókat nem lehet valahogy fixálni, beállítani, hogy mik jelenjenek meg? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest