Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Spec

őstag

Sziasztok! Lenne egy hülye kérdésem, ami lehet csak engem zavar... "My first world problem" :DDD
    A Chrome fejlécében a Google keresésnél korábban mindig feljött egy olyan gyors opció (vagy nem tudom mi a neve pontosan), hogy Térkép és/vagy Helyek. A fejléc elemei eddig - legalábbis nekem úgy tűnt - hogy viszonylag statikus volt.
    Pár hete ez nem így működik, hanem a kereséstől függően ad be ilyen gyors opciókat, és a Térkép / Helyek vagy feljön, vagy nem, de leginkább nem.
    Mivel gyakran keresek helyeket, címeket, nekem kényelmes volt, és megszoktam, hogy csak beírtam a keresőbe, majd felül ráböktem arra, hogy térkép, és már ugrott is a GoogleMap-re bejelölve a célt.
    Most meg össze-vissza vadászni kell, hogy hol érem el éppen a GoogleMap-et, mert vagy alul rakja be kis méretben, vagy oldalt jelöli külön kis boxban, esetleg lejjebb pár sorral, a Helyket adja be, szóval eléggé katyvasz. Nem értem mi értelme volt ezt variálni. Ne ő akarja eldönteni, nekem mikor van rá szükségem, vagy nincs éppen.

A kérdésem, hogy ezeket a fenti gyors opciókat nem lehet valahogy fixálni, beállítani, hogy mik jelenjenek meg? Előre is köszi! :U

Új hozzászólás Aktív témák