Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gurulunk, WAZE?!
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
FunPro
üzenetére
Pár héttel ezelőtt kérdeztem itt szinkornizációról, az előtt sose használtam és (mert) bizony voltak fenntartásaim. De akkor nagyon kellett, gyorsan valami megoldás, hogy egyik gépről átvigyem egy másikra az adatokat és pont itt kérdeztem mennyire '"biztonságos", akkor senki sem beszélt le róla, sőt inkább rá beszéltek. Hát most már tudom, hogy jobb lett volna magamra hallgatnom. az alap kérdés valami olyasmi volt, hogy a könyvjelzőket, jelszavakat át tudom vinni offline is, de a kiegészítőkkel nem akartam szenvedni külön (az is vagy fél óra mire beállítom őket). Most pedig ez van: totál szívás. De nem hagyom annyiban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Temu
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- VGA kibeszélő offtopik
- Ford topik
- Steam topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Asus VivoBook W11 Laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest