Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Pont ez a baj, hogy tiszta telepítés utá csinálta ezt a hibát és minden böngészővel. Másik gépeken nem találkoztam ilyennel, de azokon még nincs is fent a 1903. Szóval még arra is gyanakszom kicsit.
Bár egy irodai gépen meg a 1803-mal nem jönnek be a e-hivatali portálok bad gateway miatt... -
Nixon18
senior tag
Sziasztok!
Nem egészen csak chrome-os a probléma, de a windowsos topicban eddig nwm kaptam semmi választ. Hátha itt belefutott már valaki ilyen problémába:
Pár napja telepítettem újra egy HP Elitebook 8560W-n a Windows 10-et (korábban Win7-ről frissítettem). MCT-vel szedtem le a legfrisebb Windows 10-et (1903). Azóta azt a hibát produkálja az összes google-vonatkozású oldal, hogy a lenyiló menük (gmailben keresés, fiókváltás, maps-nél a menü, stb) nem jelennek meg. Sajnos az interneten fellelhető megoldások (cache törlés, böngésző újratelepítés, add-onok kikapcsolása, stb.) nem működnek.
Chrome, Firefox és még az Edge is ugyanígy rossz.
Ti találkoztatok ezzel a problémával? Esetleg tudtok valami lehetséges megoldást rá? -
Nixon18
senior tag
Hello!
Nem egészen tudom, hogy ide tartozik-e, de találkoztam valamiféle buggal.
Ha a google+ban meg van nyitva egy chatablak és ctrl+számmal váltanék lapot, beír a chatbe egy Đ ilyen karaktert. Hallottatok már ilyenről?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- EA Sports WRC '23
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest