- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Albigator
őstag
Megértelek.
Bár aki hozzá szokott egy böngészőhöz nem szivesen áll át másikra.
Én pl Firefox-al kezdtem kb 10 éve de nem emlékszem pontosan miért, áttértem Chromera és nincs is vele gondom...
Persze még a régi gépem volt fél évig ezelőttig (Pentium Dual-Core E6500 2.93 GHz, 2 majd 4GB DDR2-es RAM, SSD-m se volt sok ideig) akkor nem volt egyik böngésző se olyan gyors és hamar el is fogyott a memóriám a kezdetekhez képest...De 8. genes intelnél ahol van bőven RAM és SSD is nem értem, hogy fordulhat ilyen elő.
(#28229) csako
Igen VGA dirver...
Alapból mind 2 prociban van GPU, ugyebár UHD 630, ahhoz tudtommal nem kell leszedni drivert jó szokott lenni ami van alapból (talál a win10) . De ha nem, akkor érdemes ellátogatni az intel odalára driverért?
Az i7 8750H-ban van rendes VGA is (1060 6GB MaxQ) is amihez lett leszedve az nvidia oldaláról driver... De egyébként ha jól tudom, ugyis az UHD 630-at használja alapértelmezetten böngészéshez.Nem facebook oldalról van szó, de az se kéne lassú legyen, legalábbis nálam nem az.
Az i5-ös pc munkahelyi gép így csak nagyon alap netezésre van használva (levelezés, net jogtar stb.)
De ahogy mondtam az Edge villámgyors mind2 gépen.Ami jó ötlet szerintem, a hardveres gyorsítás be vagy kikapcsolása. Hátha az megoldja. Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest