- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKrisz751
aktív tag
Sziasztok.
Lenne egy problémám. Be újítottam egy vírust valahogy. De csak a google chrome-ot érinti.
Az érdekes az, hogy van vírus kereső és védelem, és van malware kereső is a gépen és mégis.A jelenség annyi, hogy időközönként elindul a chrome és kezdő oldal helyett egy másik indul ami egyből átirányít vagy egy játékoldalra, vagy a steam kiegészítő telepítéséhez., A következő indításnál már jó, de időnként elő ugrik az ablak. Ha kilépek a chrome-ból, akkor valamennyi idő után elindítja és ezekre az oldalra ugrik.
Futtattam teljes vírus ellenőrzést, és malware ellenőrzést. Semmit nem talált egy program se. Több vírus kereső (nod, kaspersky, norton) és malwarebytes.
Eredmény semmi. Időnként elindul a chrome, ha másik böngészőben vagyok, akkor is.
Át állítottam a alapértelmezett böngészőt operára, firefoxra, IE-re. A chrome elindul.Letöröltem a chrome-ot. Minden hivatkozás törölve. Minden rejtett könyvtárból is törölve minden google-ra utaló dolog. regisztrációs adatbázisból is. Így nem indult el semmi. CCleaner-es tisztítás, virus ellenőrzés ismét stb..újra indítás.
Feltelepítettem a Chrome-ot. És amint belépek, megint feldobja ugyan azt.
Valakinek valami ötlet?
A google oldalain semmi megoldás. Amik voltak mind végig játszottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Parkside szerszám kibeszélő
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Eladó Samsung A53 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs