- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomantiii
addikt
Múlt hét óta jött ki új chrome verzió?
Mert van egy wordpresses weboldalan, de kb az utóbbi legújabb 5-10 frissebb verzió óta olyat csinál, hogy be kell jelentkezni az oldalra ahhoz, hogy látszódjon a tartalom, ekkor átirányít a felhasználó profil oldalára, majd mikor onnan továbbmennénk a főoldalra, akkor mindig visszadob a bejelentkező oldalra.
De múlt héten pl tökéletesen működött minden nálam, majd kb 2-3 napja megint elkezdte ugyanezt csinálni.
Gondoltam már rá, hogy talán wordpress hiba lehet, de talán mégsem (mivel gyakorlatilag semmi nem változott az oldalon), mert munkahelyi gépemen nem engedtem frissíteni a chrome-ot, ott tökéletes. Illetve otthoni laptopon is múltkor figyeltem, hogy melyik verzióval volt még jó és utána az újabbakkal már nem, csak már ott is felfrissült magától a chrome.
De próbáltam másik böngészővel is, van amelyikkel jó, van amelyikkel nem. Valakinek valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (TUF507ZV4-LP121W) i7, 24gb ram RTX 4060, gamer laptop!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest