- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Pár hete volt egy olyan problémám, hogy pár perc után teljesen belasssult a Chrome, nem lehetett vele semmit sem csinálni. Nem csak az oldalakat nem töltötte be, többek között a beállításoknál is ezt csinálta. Nem fagyott le, töltött folyamatosan, csak iszonyat lassan.
Ekkor újratelepítettem a böngészőt, máig jó volt, de most megint előjött ez, azzal a különbséggel, hogy pár percenként belassul, de egy fél perc múlva megint jó.
Újratelepítésen kívül mi csinálhatnék vele, mivel szűnhetne meg végleg ez a probléma?
Böngészési adatokat töröltem, bővítmények, pluginok nincsenek telepítve (adblock kivételével). Rákerestem, hogy mit lehet ilyenkor még tenni, olyan javaslatokat találtam, hogy kapcsoljam ki a hardveres gyorsítást, illeve próbáljam ki a Malwarbytes-ot és a Google Software Removal Tool-t, ezt mind megtettem, de semmi változás.
Van esetleg valamilyen ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Analóg fényképezés
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Steam topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest