Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Az megoldható hogy egy bizonyos oldalt mindig teljes képernyős módban nyisson meg a chrome? Ne kelljen f11-re nyomni.
Windows 10 pro az oprendszer. -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Miért van az ,hogy itt a ph-n mikor már betöltötte az oldalt tovább forog a töltés nyilacska a bal sarokban a végtelenségig (ha le nem állítom én magam ) ? eddig csak itt a ph oldalain/fórumain vettem észre.
-
Imi1981
veterán
válasz
üzenetére
Pont ez érdekelne engem is, hogy az új chrome androidos verzióban, hogy lehet alulra állítani a címsávot, könyvjelzőt stb? Régen a chrome://flags beállításokban lehetett úgy, hogy a home menüt enable-ra állítottam. De az új chromeban nem találok ilyet.
Amúgy erre gondolunk :
Ez egy régi chrome beta amiben még be lehet állítani.Kösz előre is a segítséget ha netán valaki tudja a megoldást!
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ha így jön be egy oldal állandóan de tudom ,hogy biztonságos és mozillával jó mit tudok tenni?
Nem lehet valahogy kivételhez tenni? Így sokszor nem is működik rendesen az oldal (amúgy ez egy ruttorent webui ) . Kösz előre is a segítséget ! -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Nem tudom hogy itt a android mobil Chrome - val is foglalkoztok e de ha igen lehet valahogy változtatni a könyvjelzők (mobil) sorrendjét? Mert jó lenne ha felülre tudnám helyezni azokat amiket sűrűn használok. Én nem találtam ilyen lehetőséget de hátha csak nem vettem észre hogy is kell.
-
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Chrome-ra melyik reklámblokkoló bővítményt rakjam fel,melyik a legjobb leg kevésbé lassító?A sima adblock plus vagy más?
-
Imi1981
veterán
válasz
spammer
üzenetére
Át állítottam de tök ugyan az.De azt hiszem hagyom a francba gyenge a gépem azt kész,csak akkor ie 11-ben miért jó?Amúgy mozillával ugyan ilyen .Ezek az újabb verzós chrome-ok nagyon lassúak gyengébb gépen,kiprobáltam a 10-es verziót és mint a szélvész olyan gyors,szerintem a 16-os verzióig volt igazán gyors azóta csak lassúlt és nagyon eszi a ramot.Azért erős gépen biztos jó most is.
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!win 8.1 van a nem túl erős gépemen(amd sempron 3000+ 1.5 gb ram ,geforce gt220) de egész gyors tetszik.De miért van az ,hogy a chromeban és minden más böngészőben akadozik a youtube(360-on sőt még kissebben is),kivéve az internet explorer 11!Pedig simán betölti tehát a net simán jó!Tudom van win 8-ra youtube alkalmazás(amin a hd is simán megy akadozásmentesen) amit használok is ezmiatt, de az kényelmetlen mert akkor át kell lépjek oda stb.A másik dolog hogy xp-t is használok és ott nincs se alkalmazás se internet explorer11 és ott is akadozik minden böngészőn
.Lehet valamit csinálni ,hogy menjen rendesen pl chrome-on? -
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ma egyszer csak azt vettem észre ,hogy a mentett és szinkronizált könyvjelzőimjhez(oldalak ncore stb) tartozó jelszavak eltűntek!Gépen és telefonon is !Ez mitől van?A könyvjelzőim mind megmaradt csak a jelszavak mentek el! Vissza tudom ezt varázsolni valahogy?Kösz a segítséget előre is!
Már megvan miért!Töröltem az előzményeket és ott gyárilag be van pipálva a jelszavak is
.Ilyen idióta gyári beállítás,most minden oldalon kezdthetem előrről jelszót beírni és menteni
.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
Nem lehet valahogy kivételhez tenni? Így sokszor nem is működik rendesen az oldal (amúgy ez egy ruttorent webui ) . Kösz előre is a segítséget !
Mindegy felrakom a sima adblock-ot .
.Ilyen idióta gyári beállítás,most minden oldalon kezdthetem előrről jelszót beírni és menteni