- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spammer
üzenetére
De azzal jó, de nem akarok két extension-t használni mikor egyel meg lehetne oldani. Használom továbbra is html5-t, nem zavar. Csak jó lett volna.
Na meg gondoltam megosztom, ha más is így használja az extensiont, tudja is mire számíthat.Más:
De azt elmondhatnád, ha tudod, hogy tudom megváltoztatni a default torrent protocol handlert Utorrent-ről qbittorrentre. Vuze-t próbáltam, meg tixati-t de tixati elbaszta a beállításokat, a magnet linkekre semmit nem reagál chrome, csak manuális másolással tudom használni qbittorrentet.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Game Pass előfizetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4525
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Na meg gondoltam megosztom, ha más is így használja az extensiont, tudja is mire számíthat.