- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
A fejlesztői változatot
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.Egyébként a frászt hozta rám az előbb. A Windows közölte, hogy egy program interakciót kíván végrehajtani, de a részleges kompatibilitás miatt ehhez engedélyre van szüksége. Átnéztem mit tudunk, és megadtam. Na ekkor fekete képernyő (itt megállt bennem az ütő) és pár másodperc múlva bejött egy világoskék háttér.
Ekkor ugrott be, hogy ez bizony a Chrome OS Light akart lenni, csak gondolom mivel nyolchoz van tervezve, ezért nem láttam belőle többet. Pár másodpercig nézegettem, majd kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mini PC
- Lexus, Toyota topik
- Horrorral pörgetné fel az új GeForce-ok eladásait az NVIDIA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 201 - Lenovo Yoga Slim 7 (15ILL9) - Intel Core U7 258V, no GPU (ELKELT)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.