Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
A fejlesztői változatot
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.Egyébként a frászt hozta rám az előbb. A Windows közölte, hogy egy program interakciót kíván végrehajtani, de a részleges kompatibilitás miatt ehhez engedélyre van szüksége. Átnéztem mit tudunk, és megadtam. Na ekkor fekete képernyő (itt megállt bennem az ütő) és pár másodperc múlva bejött egy világoskék háttér.
Ekkor ugrott be, hogy ez bizony a Chrome OS Light akart lenni, csak gondolom mivel nyolchoz van tervezve, ezért nem láttam belőle többet. Pár másodpercig nézegettem, majd kiléptem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Komolyan mondom, jobb, mint a mostani stabil. A görgetéssel semmi bajom. A könyvjelző mappám egy másodperces késéssel nyitja meg, de legalább nem fagy bele. Nyilak itt sincsenek a görgetősávon, nem mintha ez engem zavarna. Legalább szélességében illik a Win7 összes ablak megjelenítése gombhoz.