Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
spammer
üzenetére
Na, végül kipróbáltam az ötletelgetés nyomán.
Bejelentkeztem másik accounttal, majd telepítettem a 28-as bétáját: a 28.0.1500.20 beta-m változatot raktam fel: [link]. Update-et is keres egyből a hivatalos csatornán.
Nem igazán értem, mi volt a problémátok a Rich notifications teszt-kiegészítő felrakásával, egyből megy, ahogy illik.Így kell felrakni, majd működésre bírni:
Az Image Notification gombra kattintva meg is jelenik jobb oldalt alul a képpel és az általam megadott nevű két gombbal ellátott értesítő:
aztán a többi:
[link]
[link]
[link]ha az ember egymás után kattintgat, egymás tetejére pakolódnak az értesítések:
-
Sk8erPeter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bejelentkeztem másik accounttal, majd telepítettem a 28-as bétáját: a 28.0.1500.20 beta-m változatot raktam fel: 

Vagy én vagyok a vak, és nem találom?"
Nagyon el van dugva: