- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"Van ott is csak nem a "buta" Chrome-ot kell használni, hanem a "tökéletes" Firefox-ot
"
Remélem, mindez csak irónia volt, és nem gondoltad komolyan, még ha ki is húztad.
A jelenlegi Firefox-változatoknál még egy Internet Explorer 9 is jobb (IE10 meg végképp), pedig én aztán nagyon nem szoktam dicsérni az IE-t, de mostanság a FF teljesítménye katasztrófa. Ha például valaki webfejlesztget, akkor az többek közt a JavaScriptes animációknál nagyon sokszor találkozhat vele, hogy botrány a teljesítménye. Azt a böngészőt csupán két extension miatt használom, meg webfejlesztgetős tesztelés céljára.Szóval azért kapsz egy facepalmot, jó?!

Amúgy ja, közben szerkesztettem a hsz.-t, az van, amit írtál anonimként, elég fura, hogy a főkönyvtárba kell navigálni, majd az alkönyvtárba ahhoz, hogy megjelenjen a zip - de jogos, amit spammer mond, hogy miért nincs alkönyvtárra vonatkozó letölthetőség; hát "evvan".
=====================
(#14172) spammer :
vissza kell navigálni a főkönyvtárba, majd megint az alkönyvtárba, úgy már lesz, csak tényleg az egészet tölti le neked... én sem értem igazán, akkó' má' alkönyvtárra miért nincs ilyen lehetőség. Hát ez van, gondolom a teljes projektet lehet letölteni, vagy semmit, vagy egyenként a fájlokat... De azért valljuk be, nem egy olyan nagy dolog a mai sávszélességek mellett letölteni a komplett csomagot, ami jelen esetben 11,6 MB, és kimazsolázni azt, ami neked kell...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem értem, magával a manifest.json fájllal nálatok miért volt baja, nálam a 27-esnél befogadta elsőre, igaz, csak 28-asnál működnének az újítások, de most nincs kedvem emiatt felrakni a bétát.
Hmm, habár most jövök rá, hogy elvileg ez Users/Valaki felhasználónévhez kötött könyvtárban van, tehát feltételezem, felrakhatnám egy külön erre létrehozott felhasználónak csak tesztcéllal!
Nem is rossz ötlet, lehet nemsokára kipróbálom.
Jól elötletelgetek itt magamban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Horgász topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- VGA kibeszélő offtopik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
"
Jól elötletelgetek itt magamban.