- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Klaus Duran: RCS
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
-
LOGOUT
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
picirizs
csendes tag
Üdv!
Remélem jó helyen járok a kérdésemmel, ahogy azt is, hogy elnézitek nekem a hozzá nem értésemet
Pár hónappal ezelőtt mondtam le a chrome-ról, amikor is minden előzetes jel nélkül egész egyszerűen "meghalt" a böngésző: megnyitáskor fehér lappal fogadott, töltött ezerrel a semmiért, sőt olyan is volt, hogy többszöri próbálkozásra sem nyitotta meg a böngészőt. Ugyanezt a jelenséget tapasztaltam Firefox-nál is, így kikötöttem az egyetlen közismertebb opció mellett - az Operánál.
Nem is volt ezzel semmi gond, az Opera -ellentétben a másik kettővel- érdekes módon nem produkált semmiféle hibát, gond nélkül futott, fut még a mai napig. Akkor én vírusra gyanakodtam, de nem értettem, hogy egyrészt miért működik akkor az Opera kifogástalanul, másrészt miért nem talált semmit a víruskereső (Avast IS).Mostanában gondoltam rá, hogy visszarakom a Chrome-ot, legalábbis megpróbálom, ám ismét ugyanebbe a problémába futottam. Előfordul, hogy többszöri indítás után sem nyílik meg a böngésző, ha úgy tartja kedve, új fül nyitásánál nem tölt be oldalakat (youtube, gmail, semmi), de amikor épp működik, akkor minden korrekt.
Többszöri negatív eredményű víruskeresés után talán kijelenthetem, hogy nem vírusos a gép, a böngésző jópárszor újra lett telepítve registry takarítással egybekötve, mégsem oldódott meg a probléma.Én tanácstalanul állok a probléma előtt, hátha Ti tudtok valamit mondani erre.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Meghozta az első, memórapánikból eredő áremelését az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Arc Raiders
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1TB, 512GB, 256GB m-SATA SSD-k
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest