Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
köszi

Mmostanában sajna sokat rohangászok, még csak istállóba sem tudom betenni a karakterem.
volt két olyan napom amikor 2 azaz kettő darab szökevényt hajkurásztam és nem jöttek.
Eldöntöttem hogy a legközelebbinél visszadobom a küldetést...még egyszer nem kergetek szökevényt..pláne nem négyet.
Ami még fontos lehet....sok esetben érdemes megvenni a küldetéstárgyat...azaz azt mondja a kocsmáros hogy hozz egy mittomén kesztyűt...a fizetség 2-300 arany, és tapasztalati pont, akkor fogom megveszem a piacon (amennyiben kijön 200-300 aranyból term.), és leadom...erre nem küldök el expedíciós pontot.
Arénázásban is féken vagyok, felmentem a 186. helyig tegnap, azóta lejjebb kerültem a 193.-ra, de itt nekem egyenlőre bőven jó.
Semmi értelme nincs előrébb menni én úy látom...lehetne, levert arcokon keresztül mehetnék, de akkor én is álandóan verés alatt lennék, az meg nem jó...csomó pénzt felemészt a hp visszatermelése.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- SAPPHIRE NITRO+ Radeon RX 7800 XT GAMING OC 16GB - 2+ ÉV ALZA GARANCIA
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest