Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz Flash Gordon #1576 üzenetére

Nem úgy hívtam ki :)
    Hanem beszóltam neki, hogy sztem gyík dolog amit csinál, amióta játszom ezzel a játékkal naponta lever egyszer, akkor még csak 5szinttel volt felettem, de mivel prémes, most már 8 szinttel felettem jár.
    Egyszer írtam neki, maikor egy órában kétszer verte le a hp-m, akkor is egy pökhendi választ kaptam, és levert pár napig naponta 4-5 alkalommal, aztán ez abbamaradt és visszatért a napi egy támadáshoz.
    Ma meguntam, és megírtam neki hogy gyík dolog amit csinál, előfizetéses létére, 8 szinttel alatt lévőket naponta betámadni, az én esetemben max 18 aranyért.
    Erre levert, majd megint visszaírt hogy gyík vagyok én meg a karim is, majd megint levert.
    Erre felkaptam a fonalat, és mondtam hogy jöhet még kétszer, és ha letelt a 24óra, akkor majd írok neki hogy megint jöhet :D
    Nem igazán partner a vitában, elvárna valamiféle tiszteletet,...vagy legalábbis azt írta hogy tiszteletlen voltam vele :D
    Megint levert, szal most itt tartunk, valhogy nem fér a fejébe, hogy attól még hogy akármikor elverhet hulla hp-re, mert akkora a szintkülönbsége,...még véleményem lehet, és ha van, akkor el is mondom.
    Szal így hívtam ki, nem ténylegesen, hanem umond kihívtam magam ellen a sorsot :)
    de nem számít, egyenlőre szórakoztat :)

Új hozzászólás Aktív témák