- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
senior tag
válasz
fattyu #46035 üzenetére
Szerintem Davey sztratója az ilyen.
Amúgy sziasztok, tavaly decemberben úgy keltem fel egy szép reggelen, hogy szeretnék egy elektromos gitárt. Soha, semmilyen hangszeren nem játszottam, de ezt az érzést ki akartam próbálni, hogy milyen, amikor megpengetünk egy elektromos gitárt.
Különös tekintettel, hogy 35 éve Maiden-rajongó vagyok, és kedvencem pont Davey a bandából! :-D
Szóval én leszek a topik leghülyébb tagja, egyelőre lelkesen gyakorlok, eddig 41 óra 21 percnél járok.
Az ilyen okosságok, mint az Eddie Ate Dynamite Good Bye Eddie, meg a Big Cats Eat Fast nagyon könnyen megragadtak. :-D
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Formula-1
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13" 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest