Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronaldo
őstag
Neked pécs a világvége, nekem viszont egy kellemes hely
Mondjuk még távoli jövő, de ha az élet úgy adja, Libria fórumtársat pár alkalommal szívesen letámadnám a hülye dolgaimmal, akár személyesen, ha nem gond neki
Amúgy ez az elektro-akusztikus gitár az mi?Nem tudom mondtam-e, de én stílusnak a punk-rockot választanám, olyan számok elpötyögései lennének a végső célzatok. Emellett hatalmas kedvenc az Ossian és a Pokolgép, Moby, és néhány klasszikus Bikini és Edda szám(bár ez utóbbi kettővel gondolom a tanulásom során mindenképp találkoznék). Szóval brutálabb hangzás lenne majd a cél
Ossian-fél manipulált gitárhang valami eufórikus hangulatot tud kiváltani belőlem
Nagyon nagyok.
Szóval... ennek fényében.... szóval ennek fényében nem tudom mi van. Amúgy egy hepciáskodó kis kuki tudok lenni amikor nagyobb pénzösszeget kell kiadnom (kinek mi a nagy, ugyebár...) az is fontos hogy szép, kissé egyedi gityót vegyek.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mikrotik routerek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amazon Kindle
- Gitáros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 22"-os Lenovo ThinkVision T2254pc, 1680x1050, HDMI-s monitor, garancia!
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Keresünk dokkolókat
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest