Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Torzs18: Philips series 800 kávéfőző örlő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iRiver: Keresem river nevű felhasználót fórumról!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HavocS
senior tag
Hm. Először is el kell döntened, hogy mennyire akarsz belemélyedni a dolgokba. Ha nem érdekel az akkordozás, csak zúzni akarsz gyorsan (és erre a punk a legjobb, nincsenek bonyolult technikák, van egy kvint azt' csókolom), akkor lehet, hogy jobban jársz egy olcsó elektromos gitár + kombóval. Lehet, hogy később azt mondod, hogy érdekelnek az akkordok, meg a tiszta hangzások is, de ha tényleg a punkot szereted, akkor veszel egy olcsó Vorson gitárt, egy 10-20W-os kombót (ibz10-et ne, nekem is az van, és nem nagyon jött be a torzítása, a behringer multim ezerszer jobban tolja), meg ha belefér még akkor egy torzítópedált (de ha viszonylag jó torzítású kombót választasz, az se fog kelleni). Egy Vorson EDG-45 30k, mellé 18-ért egy Behringer GM-108 kombót, és mehet a zúzda
Olcsó, gyakorolni jó, aztán majd úgyis fejlesztesz. Meg azt se szabad elfelejteni, hogy ezzel is lehet tisztán játszani kierősítve, viszont az akusztikussal nem fogsz torzítottat játszani
Az árak a www.hangszeraruhaz.hu -ról vannak amúgy.
Ja és fontos: ne vegyél meg akármit, előre olvass utána, erre a legjobb hely a www.harmony-central.com.
És a végére akkor én is kérdezek valamit: egy humbucker pickupnál (direkt metalra) mi a jobb, ha alacsonyan, vagy magasan van? Eléggé megoszlanak a vélemények... -
Kobe
veterán
punk rockhoz elektromos gittyó kell, de alapvetően egy csomó rock szám akksuztikus + basszus + elektromos összetett melójára épül
amugy az én szívemhez is közelebb áll a kicsivel keményebb muzsika mégis azért kezdtem el akkusztikuson mert utána pár fogás elektromoson könnyebb lesz....elvégre amit az ember egy nehezebb hangszeren begyakorol, az egy könnyebben jobban fog menni neki, én is így gondoltam fél-1 év akkusztikuson utána váltás
az elektro akkusztikus gitár az annyiban különbözik a simától hogy van beleépitve egy pickup-hangszedő és rákötheted valamilyen hangfalra pl kihangosítás céljából, hangtorzítás nélkül, de ettől függetlenül ugyanugy szól mint egy normális akkusztikus ...de sztem ez csak nagykoncerteknél jó, lásd pl nekem ha tanárnál vagyunk haverokkal, haverok idegesen vigyorognak hogy jó volna ha elhalkulnék az akkusztikussal mert zavarja őket az elektromossalvagyis van hangja rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Motoros topic
- Háztartási gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DUNE médialejátszók topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest