Hirdetés
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
raven12
senior tag
Nos, azt tudom javasolni, amit én csináltam: noise gate.
Enélkül én is zajosodok, de ha beteszek egyet (kompresszort használok, jó nagy küszöbbel, -2dB körül), úgy jó. Hangkitartás is elfogadható marad, ezt próbáltam is érzékeltetni a felvételben, de messze nem olyan, mintha nem kéne fojtani a hangot.
Amplitube-ot nem tudtam működésre bírni, nem szólalt meg nekem. Egy két custom amplitube ment, meg peavy revalver, de én a Guitar Rig-et tartom a legtöbbre az összes közül.
Cubase elvileg a legelitebb, de sose próbáltam, bár ha jól tudom, az csak abban profibb, hogy ott lehet szerkeszteni is felvételeket stb és nem csak effektezésre és felvételre van.
Impulseokkal lehet még szórakozni, mai napig nem tudom pontosan, hogy működnek, mert nem sikerült egyet se megszólaltatnom, elvileg ezek adják a legpontosabb specifikus amp-szimulációt.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- OH! Dell Latitude 7340 Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 13,3" -65% i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Azta Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Érintős Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 32/512 FHD+
- DJI Osmo Action 4 Adventure Combo + sok tartozékkal búvárkodáshoz
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés Kamatmentes 12 havi részlet Épitett Gamer PC RTX 5070TI
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Enélkül én is zajosodok, de ha beteszek egyet (kompresszort használok, jó nagy küszöbbel, -2dB körül), úgy jó. Hangkitartás is elfogadható marad, ezt próbáltam is érzékeltetni a felvételben, de messze nem olyan, mintha nem kéne fojtani a hangot.