Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
cappa72
üzenetére
Teljesen mas a ketto...
Nekem Zombie II van, brutal cucc, nagyon szeretem. Annyi hogy a tone-t maxra feltolva is hianyzik kicsit a magas nekem, de van FX loopja, bele kell rakni egy egyszeru EQ-t es kesz
illetve NAGYON hangos, en raktam moge egy attenuatort, mert egyebkent tenyleg csak 'eppen hajszalra' megnyitva a volume potit valamennyire csaladbarat. Mondjuk ha egyedul vagy otthon akkor baromi jo
mivel ez egy onallo erosito, ezert olyan cabet veszel hozza amilyet akarsz (nekem egy Harley Benton van Celestion V30-cal hozza). JA, nincs benne gyarilag Reverb, ez nekem nagyon hianyzott, szoval tenyleg erdemes egy-ket pedalt bekotni (reverb, noise gate es EQ, aztan kesz vagy
)A Nux ahogy nezem egy klasszik kombo, tehat van benne mindenfele effekt meg egyebek, cserebe igy elsore nem latom hogy lenne rajta FX loop (nalam ez dealbreaker, FX loop nelkul csak annyit tud ami bele van epitve aztan annyi, meg egy loopert sem tudsz rakotni).
Szoval: ha nem kellenek beepitett effektek csak a jo hangzas (egy tiszta es egy nagyon zuzos csatorna), es nem baj ha hangos akkor Zombie.
Ha kellenek az effektek, nem akarsz pedalozni, akkor jo lehet a Nux, de en FX loop nelkul nem vennek erositot... MOD: most nezem, van mar multieffekt, igy plane nem latom ertelmet a Nuxnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
illetve NAGYON hangos, en raktam moge egy attenuatort, mert egyebkent tenyleg csak 'eppen hajszalra' megnyitva a volume potit valamennyire csaladbarat. Mondjuk ha egyedul vagy otthon akkor baromi jo
mivel ez egy onallo erosito, ezert olyan cabet veszel hozza amilyet akarsz (nekem egy Harley Benton van Celestion V30-cal hozza). JA, nincs benne gyarilag Reverb, ez nekem nagyon hianyzott, szoval tenyleg erdemes egy-ket pedalt bekotni (reverb, noise gate es EQ, aztan kesz vagy
)