Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• doc

nagyúr

válasz cappa72 #68061 üzenetére

Teljesen mas a ketto...

Nekem Zombie II van, brutal cucc, nagyon szeretem. Annyi hogy a tone-t maxra feltolva is hianyzik kicsit a magas nekem, de van FX loopja, bele kell rakni egy egyszeru EQ-t es kesz :) illetve NAGYON hangos, en raktam moge egy attenuatort, mert egyebkent tenyleg csak 'eppen hajszalra' megnyitva a volume potit valamennyire csaladbarat. Mondjuk ha egyedul vagy otthon akkor baromi jo :C mivel ez egy onallo erosito, ezert olyan cabet veszel hozza amilyet akarsz (nekem egy Harley Benton van Celestion V30-cal hozza). JA, nincs benne gyarilag Reverb, ez nekem nagyon hianyzott, szoval tenyleg erdemes egy-ket pedalt bekotni (reverb, noise gate es EQ, aztan kesz vagy :D)

A Nux ahogy nezem egy klasszik kombo, tehat van benne mindenfele effekt meg egyebek, cserebe igy elsore nem latom hogy lenne rajta FX loop (nalam ez dealbreaker, FX loop nelkul csak annyit tud ami bele van epitve aztan annyi, meg egy loopert sem tudsz rakotni).

Szoval: ha nem kellenek beepitett effektek csak a jo hangzas (egy tiszta es egy nagyon zuzos csatorna), es nem baj ha hangos akkor Zombie.
    Ha kellenek az effektek, nem akarsz pedalozni, akkor jo lehet a Nux, de en FX loop nelkul nem vennek erositot... MOD: most nezem, van mar multieffekt, igy plane nem latom ertelmet a Nuxnak.

Új hozzászólás Aktív témák