- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Értem, köszi, én csak a CV vezérlős dolgot találtam meg, ahogy rákerestem.
És ki is használnád ezeket? Pl ha veszel egy félmilliós Genelec monitort, abban DC csatolt a végerősítő?nem tudja normálisan meghajtani a 250-600ohm-os fejhallgatókat
Ja, ez nem az én territóriumom, most rákerestem, az összes fejhallgatóm 32-44 ohmos, az E50 agybadugós is csak 51 ohm.
Azt highend fejhallgatóerősítő híján nem tudom tesztelni, hogy másképp szólnak-e az erősítő miatt, mert nyilván másképp szólnak a saját karakterisztikájuk miatt is.
Én továbbra is azt javaslom, hogy próbálj ki egy egyszerű olcsó hangkártyát, veszteség nélkül tovább tudsz adni rajta, ha mégse válik be, de simán lehet, hogy megfelel a mindennapokban.
Én az autókkal vagyok így, egy csomó különböző autóra vágyom, amikben finom műszaki megoldások vannak, de hiába állna itt mind a garázsban, továbbra is az asszony Swiftjével mennék a boltba, mert a célnak bőven megfelel az is.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest