- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
Én ezt egy szóval se mondtam hogy 30kilós rackes csöves marshall végfokot vigyen bárki koncertre. Hol írtam ilyet?
Írtam hogy mennyi a súlya, meg hogy miért(volt benne anyag rendesen), csak érdekesség, nekem otthonra ez bőven elég, nem azért vettem hogy hurcoljam bárhova, van ennél könnyebb fullcsöves fejem is, azt viszem. A WET-DRY-WET rendszer csak itthonra lesz.
Ilyen lehetőség is van, a rengeteg basic NAM konvertáló pedál helyett, lehet még jobban is fog szólni a végére(mert az origi NAM plugint tudja futtatni), és egy komplett zenekart ki tud szolgálni.
Ahány féle multieffekt, profilozó, annyi hiba lehetőség is lesz, zenekarban nem biztos hogy előny.Én biztos nem fogok most ilyeneket vásárolgatni itthonra, nekem már itt vannak a vasak, csak az effektek miatt vennék majd egy audio interace-t, vagy effekt procit, azt már írtam a múltkor. De eddig még nem vettem semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P53S - 15.6" - I7 8565U 1.80GHZ- 16Gb ram - Nvidia P520
- Lenovo Thinkpad P1 15,6" CORE I7-8850H 2.60GH- 32Gb ram - Nvidia P2000 vga
- Galaxy S23 Ultra 512gb 1,5 év gari
- Kedvező áron Lenovo ThinkCentre M73 Mini PC eladó Fali konzollal
- AMD TUF FÉLKONFIG Ryzen5 5600g 32Gb G.skill DDR4 WIFI CM hűtés , garanciával .
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest