Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Ba cy lus

addikt

Tök jó, hogy fél év után is tudok újat felfedezni a Studio Vintage-en: önmagában is használható a Normal csatorna. :)) A high bemenet talán kevésbé, de a Normal low iszonyú jó blues soundra. Önmagában is, SD-1-gyel is. Sőt, a high treble csatorna low bemenete is elég jó, bár a normal low még jobb. Nem kell tehát okvetlen jumperelni. :C

A Tonexem meg szervizbe került, mert csak pirosan villog, és nem használt a recovery. Pedig épp mostanában gondoltam rá, hogy megvenném a nagyobbikat, mert hangban is van különbség, ott nem egy olcsó AKM chip tartalmazza az ADC-t, DAC-ot is: [link].
    Csakhát most elbizonytalanodtam. Eredetileg is a nagyobbikat akartam, de kiderült róla még vásárlás előtt, hogy hibás. Most a kisebbikkel jártam pórul. Na persze az sem biztos, hogy más cucc megbízhatóbb. 150 a max, és a lehető legjobb erősítő hangokat akarom ennyiért. A chatgpt ragaszkodik hozzá, hogy a Tonex Pedal a megfelelő jelölt. Drágábbak között persze már szóba jöhet más is, csak én nem akarok annyit kiadni rá.

Új hozzászólás Aktív témák