- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Thome: Dune 2000
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
-
LOGOUT.hu
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért egy multieffekt nagyon időrabló. Főleg egy kezdőnek.
Persze nem baj, mert értelmesebbnek találom időtöltésként mint short videókat pörgetni, de azért na…
Elég rendesen rá kell számmi az időt, hogy az ember megértse, hogyan és minek mire van hatása a kimenő hangra.
Oké, hogy ott van a user manual, de az az alapokat adja meg ahhoz, hogy eligazod a beállítások lehetőségeiben.
Utána jönnek a fejvakarások, próbálgatások, hogy pölö’ melyik effekt melyik effekt után mennyiben szól másképp, vagy épp nem.
Ja, a GP-100-nál lehet az effektek sorrendjét állítani. De sajna nem fér bele ez egy 10-20 perces macerálási időszakba.
Erőteljes tanulási fázisban vagyunk; az effekt, a gitár, meg én.
Ha leszek majd nyugger, akkor több időm lesz (gondolom most naívan).
Na azért kipróbáltam, van-e hatása az ide-oda rakosgatásnak. Igen, van. Ennyit sikerült. De hogy milyen beállítás miket változtat az egyes sorrendeknél. Na arra várni kell. Inkább gyakorolni kell gitározni.
Próbálkoztam már gyakorolni úgy, hogy felveszem. Itt jött a hidegzuhany. Pontatlan, félrefogott, ugh… nem is értem, hogy siheder koromban ezt hogyan abszolváltam. Még a saját dalokat sem tudom lejátszani, pedig a többségét ketten szereztük haverral (igazából jóbarátommal).Viszont találtam egy nekem dögösnek hangzó beállítást.
Igazi "zsuzsi-zsuzsi". Gyorsan le is mentettem gépre, nehogy elb’sszam.
Végülis most úgy gondolom, hogy 35k-t megért ez a történet. Igaz, kicsit feljebb vittem az eredeti keretet, de hát így sikerült.
Most már cél is van: megtanulni egy-két nótát. (Na nem komolyat… csak szép szolídan egy Slayer-t /Postmortem, amit már fiatal koromban játszottunk zenekarral koncerten; Catatonic/ meg egy könnyed Pneuma. Tán fél év múlva menni fog valamelyik. Borzasztó sokat lassult a kezem az elmúl 30 évben (kb. ‘95-től nem játszok aktívan).szerk.: Végre megtaláltam a Warlock-on a helyes jobbkéz-tartást, így nem bántja a sérülésemet a gitár. Már nem akarom eladni, élvezem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO LEGION SLIM 5 16APH8
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest