Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ctrl+Alt~Del
őstag
Tegnap Bécsbe vezettem, és vezetés közben gondolkodtam a zenekari funkciók dolgon. És azt járt a fejemben, hogy egy zenekarban - a nyilvánvaló válasz ellenére - ki felel elsősorban a ritmusért? Naná, hogy a dobos. Akkor a basszusgitárnak van ritmikai funkciója? Azon kívül, hogy mély hangokat csihol ki a húrokból, a basszernek mi a szerepe az összhatásban?
Ha egy szám közben "elmászik a ritmus", kinek a feladata, hogy azt visszahozza? A dobosé? Vagy a basszer? A gitárosok kihez igazodnak? És ha több gitáros van, mint pl. a Maidenben három?
Tudom, hogy hülye kérdés, de nekem nem, én ezeken még soha nem gondolkodtam, most meg, amikor valami zenét hallgatok, próbálom más füllel is hallgatni, mint eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest