Új hozzászólás Aktív témák

• beteg

őstag

válasz espista #45665 üzenetére

:R

Nem kaptam ma kontakt sprayt, az ócsanban csak wd40 volt, az meg nem jó ugye.

De ma tudtam rajta gyakorolni pár órát és azt érzem, hogy

-a hangja sírba visz; vagy olyan, mintha be lenne dugulva az orra, vagy más állásban meg olyan, mintha nyivákolna. Nem tudok előhozni belőle sem a Laney fej+ládával, sem AmpliTubéval gazdag, meleg, barátságos, kicsit mély tiszta hangokat. De még a metál hangja sem olyan, mint kéne legyen.

- iszonyat jó kisugárzása van ennek a gitárnak, érezni rajta, hogy ez nem egy gitárnak látszó tárgy, ez már nagyon az, hihetetlen kényelmes, nem hogy a 12. bundnál nem fullad, de végig bexarás jó, a hangoló kulcsai eszméletlen profik… nem ragozom> el sem hiszem, hogy ilyen gityóm lehet

Leszedtem róla a tegnap feltett optiweb elixireket és kapott egy elixir nanowebet, de semmit nem változott a karaktere a hangnak.

Szerintetek érdemes rajta görcsölnöm, elektronikát, humbit cserélni, az sokat tud számítani, vagy a test anyaga, (ha minden igaz mahagóni), a formája már kódólja ezt a kicsit startós, vagy nem tudom milyen hangot?

Ha el lehetne vinni jobban kellemesebb, gazdagabb tiszta hangzás irányába, nem sajnálnám rá a pénzt, mert maga a gitár egy szerelem, de ha eleve ilyen, akkor inkább elengedem.

Mi az okosság ebben a double waffer super switchben?

Köszi!
    köszi!

Új hozzászólás Aktív témák