Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
válasz
Eastman
üzenetére
Azt gondolom az „egyetlen” gitárod után ezek a vásárlások részben már akkor is kedvtelések, amikor a vásárlás ténylegesen az érdeklődés kielégítése és megint más részben már tárgyi különösségekben megnyilvánuló úri szeszély. Amikor a kedélyállapot kinyilatkoztatása a vásárlás, mert már igazából nem neki, hanem a „gyűjteménynek” kell.
Azt vettem észre magamon, hogy emiatt nem érzek együtt a zenészekkel.
Egyfelől szerencsésnek gondolom őket, mert nem dolgoznak, bár tudom, hogy ez demagóg, csak úgy értem hiába mutatjuk be a zenészlét „munka” oldalát hangszeren játszani vs takarítani sosem lesz ugyanaz a sportág. Azt vettem észre magamon, hogy egyfajta elégtétellel nézem végig, ha egy feltűnően jó életszínvonalon élő zenész eladni kénytelen a csecsebecséit.
Mintha tartoznának ennyivel a szállodai takarítóknak, pedig nem takarítottam pénzért soha életemben. Isten látja lelkem én nem irigylem tőle, csak valahogy mégsem sajnálom.
Érdekes dolog ez az empátia.
Amikor el kell adni az asszony egyik gyémántfülbevalóját, mert hirtelen túl sok a BMW törlesztője azt nem nevezném "durva" helyzetnek. Azért ezek nem olcsó holmik abban az országban, ahol több, mint egymillióan dolgoznak bérminimumért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Áprilisi hardverpasziánsz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- VR topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5800X / AIO / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB SSD / 650W GOLD
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Precision 7670 FHD+ / i9-12950HX 16C / 64G D5 / 1T G4 / Quadro RTX A4500 16GB Pro tervező
- Újszerű Samsung Galaxy Fold 5 - 5G - 12Gb/512GB -(2026 Augusztusig Garis)+S-pen tok ceruzával
- WD Black SN850X 8TB
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- 234 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Mini 128GB 100% (3 Hónap Garancia)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest