- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
Egyébként mióta hallottam gagyi erősítőt szólni, valahogy úgy vagyok vele, hogy amíg nincs legalább egy 30, de sokkalta inkább 40 csak arra, én baromi jól elvagyok elektromos nélkül is.
Bár én abszolút jól megvagyok az akusztikussal, más gondolom sokkal jobban érzi az elektromos hívását - ami a mainstream zenei ízlésemet tekintve furcsa lehet, de azt kellett megtapasztalnom, hogy nagyon más vmit hallgatni meg játszani, minden tekintetben
Sőt, olyannyira igaz ez, hogy erősen gondolkodom rajta, hogy a következő lépés egy combosabb akusztikus lesz, nem egy elektromos. Nem tudom, a kezdeti "tetszik és tökjó, de azért majd kell valami zúzós elektromos" egyre inkább kezd "imádom, szerelem stb stb és még többet ebből"-é alakulni. Majd meglátom, ha lesz pénzem, de nagyon vonz pár akusztikus.
Na meg én vagyok az a pöcs, akitől hogy ha megkérdeznék, hogy mittudomén, fél millióból egyetlen hangszert kell választani, mit akar, akkor nem igazi Gibson Les Paul, meg nem igazi ízig vérig Fender Strato lenne az első gondolatom, hanem egy Taylor, szigorúan elektronika, sőt cutaway nélkül. Ebbe pl bele vagyok zúgva: [link] Igaz, ehhez fél misi sem kell, már megvan 380ezer körül
Na mindegy, sejtem, hogy nem túl sokakat érdekel, csak gondoltam megosztom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged