Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Nyitlocker
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
llax
senior tag
"Ez azért legalább annyira szól a barkácsolásról, mint a gitározásról."
Vannak itt olyanok, akik ugyanúgy hobbiként (akár komolyabban) művelik, mint a gitározást. Miért ne lehetne a kettőt összekötni???
Még kellemesebbé teszi a dolgot, ha valaki szán időt a dolgok működésének megértésére. Ha ebbe belemész, a beled is szétröhögöd az ilyen összehasonlítós/tesztelős vagy "ismeretterjesztő" jellegű (szponzorált) YT videókon
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.(engem ez "vonzott be" az egész gitár témába - nem volt nehéz, mert az általam jobban kedvelt zenékben alap hangszer, az elektronikával és hangtechnikával addig is foglalkoztam, picit fa- és fémmegmunkálós témákkal is - úgy foglalkozok az egésszel, hogy "jó gitárost" szerintem még tanár se tudna belőlem csinálni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mindennek vannak fizikai alapjai, amivel én úgy vagyok, hogy szeretek azzal (meg az egész hátterével) ismerkedni, ha már a kezembe vettem valamit, az említett videókban ezeket szeretik mellőzni/felrúgni/félremagyarázni. Ezek, no meg a gitárok (és elektronikájuk) körüli dolgok erőteljes misztifikálása csak még inkább kíváncsivá tett.