Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Valószínűleg az visz rá, hogy nem származási helyet akartam venni, hanem egy floral jem-et. Hiába van mij prestige, ha azok nem kellenek, én bízok benne hogy nem lesz több gond vele, mert amúgy messze ez a legkényelmesebb és legjobb gitárom. Teljesen mindegy számomra hol készült, nem eladni vettem, máshol pedig nem ér hátrány.
Illetve az is benne van, hogy magyarországon nem lehet eladni egy ilyen értékű hangszert, valahol 100-150k körül megáll a piac, bár fel sem merült bennem soha komolyabban, hogy eladjam.
Na meg tegyük fel eladom, elcserélem, lesz egy mij rg-m, és mit nyertem vele azon kívül hogy japan van indonesia helyett ráírva a hátulján? Kényelembe aligha tud javulni már, hangszedők jó eséllyel rosszabbak lesznek mert ilyesmi áron V7/V8 pickupok vannak bennük, és elveszik az egész varázsa is, mivel "csak" egy gitárom lesz, és nem az amire vágytam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest