Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szten Márs
nagyúr
válasz
brickm
üzenetére
A tekercselés berezgése nem a fa indukciója a tekercsben. Nem teljesen világos, milyen érdemi okfejtésre gondolsz. Fejtsem ki, hogyan működik egy hangszedő, miért indukál áramot a húrok rezgése és miért nem a testé? Vagy mit szeretnél látni?
Az ajánlatod a strato-lp-vel pedig mondjuk úgy, érdekes azután, hogy direkt egy hosszabb gondolatmenetet szántam arra, hogy kimagyarázzam, vajon hogyan befolyásolhatja a gitár anyaga a hangot. Biztos olvastad, amit írtam? Az egy dolog, hogy túldimenzionáltnak érzem a kérdést, de ez ne zavarjon meg. Ezzel együtt is igyekszem magyarázatokat találni.
Amúgy ha már a magyarázatoknál tartunk. Ha ennyire idegesít, hogy emberek nem értik a világ fizikáját (másoddiploma kísérletként egy másik természettudományos végzettség után mondjuk lehúztam 4 félévet fizika szakon, uv-mentesen, és nem tanulmányi okokból hagytam mégis ott, szóval annyira mégsem gondolnám, hogy ezen a téren tökhülye lennék), tényleg szívesen meghallgatom, hogy te mire vezeted vissza a különbségeket. Nem véletlenül tettem hozzá a gondolatmenetemheu, hogy szívesen várok bővebb infókat. Nyugodtan szedd elő őket. Tudom, ezt pont nem nekem írtad, de egyetértek a fórumtásunkkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Apple iPad A16 128GB, 1 Év Garanciával
- Honeywell DCR313N elemes kapucsengő
- ÚJ! 32GB (2x16GB) Kingston DDR5 5600MT/s RAM készlet Bontatlan
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest