Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cucka

addikt

válasz brickm #30302 üzenetére

egy 'olcsóbb' gibson studio miért készül drága fából? Miért nem abból , amiből a legtöbb olcsó 40-60ezres LP copy?
    A mahagóni nem különösebben drága faanyag szerintem. Az egyiket két darabból ragasztják össze a másikat meg négyből, nem nagy különbség műszakilag. A drága svájci óra meg az olcsó kinai kvarc ugyanúgy mutatja az időt, érted.

Miért nem lesz soha egy LP standarból kiszedett PAF-al, vagy burstbuckerrel, vagy probuckerrel az epinek olyan hangja, mint amiből kiszedték?
    Van a szakállas csávó a youtubon, ő berakta a gibson hangszedőt a csavarozott nyakú epiphoneba, eléggé ugyanúgy szóltak.

Miért nem lesz egy olcsó strat copynak soha eredeti strat hangja, még azokkal a hangszedőkkel sem?
    Volt az a kartonpapir stratocaster, akinek odaadták, az első reakciója az volt hogy "sounds like a strat".
    Meg melyik az eredeti strat? Vagy 60 éve gyártják, azért voltak változások.

Kifaragtam idestova 4 teljesen saját hangszert, tudom mitől lesz más a hangja.
    Wow a fafaragás fejleszti a hallást? Ezt nem tudtam.

Nyilván ha egy retkes szuvas fa és a tömör mahagóni vagy üreges mahagóni között nem lenne eltérés mindenki venne egy harley bentont
    Igen, mert egy harley bentoton ugyanolyan minőségű a hardver meg a nyak meg a bundozás. Csak a faanyag az eltérés.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés